(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Condoleance Hoek van Holland

Condoleance, afscheid nemen op het strand...

bbq-strand-hoek-van-holland

Steeds vaker is het gebruikelijk om buiten de traditionele locaties een condoleance te houden. Zo komt het afscheid nemen bij onze strandtent in Hoek van Holland ook steeds vaker voor. Afscheid nemen kan bij ons met een receptie of een diner in persoonlijke sfeer. Afhankelijk van de dag, tijd en aantal gasten kunnen wij de serre exclusief ter beschikking stellen voor uw condoleance.

condoleance, strandtent, hoek-van-holland
condoleance, strandtent

Condoleance, strandtent een intieme sfeer..

bbq-strand-hoek-van-holland

Wij kunnen uw condoleance receptie organiseren tot 300 gasten. Ook voor kleine groepen kunnen wij een gedeelte van de serre beschikbaar houden. Zo komen we altijd tot een intieme doch informele sfeer. Een condoleance diner kunnen wij organiseren tot 160 personen maar ook dit doen we voor kleine groepen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de prachtige omgeving van Hoek van Holland zijn er vele mogelijkheden. Door het brede strand, de imposante waterweg met uitzicht op de Maasvlakte, de achterliggende duinen en de intieme ambiance van strandtent 2 Seasons worden condoleances steeds vaker op onze locatie gegeven.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!