(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Honden Hoek van Holland

Honden in onze strandtent

bbq-strand-hoek-van-holland

Ook wij zijn gek op honden. Honden zijn dus welkom bij strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland. Let er op dat je hond verzorgd is, dus niet stinkt niet nat is en dat hij natuurlijk vriendelijk voor andere gasten en honden is. Houd hem waar nodig aan de lijn ivm de veiligheid van de bediening zodat ze niet kunnen struikelen. Kortom dat je viervoeter geen overlast veroorzaakt aan onze andere gasten.

Natuurlijk heeft je viervoeter veel dorst na al dat geren over het strand. Wij hebben bij de ingang en verdeeld over het terras veel hondenbakken staan. Mochten deze leeg zijn dan kunnen deze bij drukte bijgevuld worden in de toilet.

honden, hoek-van-holland, strantent, beleid
honden, hoek-van-holland, beleid, strand, strandtent

Honden beleid Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Het honden beleid is als volgt :

– Van 1 oktober tot en met 1 mei mogen honden over het gehele strand los lopen.
– Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden tussen 09:00 en 19:00 uur niet welkom op het strand direct voor de strandtenten. De grens loopt vanaf de gele radarpost in de duinen tot aan de grens met de gemeente Westland.

– Daarnaast geldt in de zomer een uitzonderingsgebied en mogen de honden ook zomers loslopen. Dat is op strandgedeelte tussen het Verkeersbegeleidingscentrum Rivierkant (startpunt is te herkennen aan de gele radarmast in de duinen) tot en met de Waterweg

 

  • Zie hiernaast een plattegrond ter verduidelijking.
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Losloop gebied Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Verder mogen geen honden lopen in:
– het duingebied ten noorden van het slag Stuifkenszand, uitgezonderd de daarin gelegen fietspaden en verharde voetpaden.
– het duingebied dat is ingesloten door de Hoekse Bosjes, Strandweg, Strandboulevard m.u.v. het voetpad tussen het Kleinzand en de Strandboulevard (bekend als Vinetaduin).
– het noordelijk deel van de Hoekse bosjes (Sonnewendduin) m.u.v. het voetpad tussen de Schelpweg en de (verlengde) Doornstraat.

honden, losloopgebied, hoek-van-holland, beleid
Honden, hoek-van-holland, strandtent

Let op voor Boetes!

bbq-strand-hoek-van-holland

Een wandeling over het strand van Hoek van Holland is fantastisch, zeker met de hond die kan spelen met alle andere honden. Let wel op dat je verantwoordelijk bent voor het opruimen van de hondenpoep van je trouwe vriend. Neem dus altijd een zakje mee. Er staan veel vuilnisbakken en anders kan je deze ook in de afvalcontainer van strandtent 2 Seasons kwijt.

Hondenbezitters zijn zeer welkom, maar de gemeente is streng. Niet opruimen van hondenpoep betekent een boete van maar liefst € 140. Daarbij heeft de gemeente aangegeven strenger te zullen handhaven. Immers, hondenpoep staat in de top 5 ergernissen in strandbeleving.

Vraag hier je offerte aan!

    Klik hier voor 360 view

    Klik hier voor 360 view

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?