(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Invalide Hoek van Holland

Invalide Hoek van Holland strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland heeft veel beschikbare en gratis invalide parkeerplaatsen! Deze zijn direct gelegen aan de strandtenten en het brede strand. Hoek van Holland is rolstoelvriendelijk. 2 Seasons Beach is gelijkvloers met de boulevard en beschikt over een ruime invalide toilet.  Ook met de tafel opstelling kunnen wij rekening houden met minder valide en rolstoelers.

Het kan ook voorkomen dat de slagboom is gesloten, bijvoorbeeld met drukte of evenementen , waardoor er niet direct achter de Beachclubs geparkeerd kan worden. Ook in dit geval is het altijd mogelijk om gratis te parkeren op het grote parkeer terrein enkele minuten verder op.

invalide, strandtent, hoek van holland
invalide, parkeren, hoek-van-holland,

Invalide parkeren in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland heeft diverse invalide parkeerplaatsen direct achter de strandtenten. Ook in de zomer en bij drukte kunnen gasten op vertoon van een invalide kaart doorrijden tot bij de strandtenten en Beachclub. Mochten alle parkeervakken volstaan dan kan iemand van uw gezelschap wellicht u afzetten bij onze strandtent en de auto wegzetten op de grote parkeerplaats enkele minuten bij ons vandaan.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Strandrolstoelen in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Een uitgiftepunt aan bij het strand plein. Hier zijn gratis te gebruiken strandrolstoelen. Er is ook hier een invalidentoilet.  Tevens beschikt Hoek van Holland over een rolstoel- en rollatorvriendelijk pad tot aan de vloedlijn. De strandrolstoelen zorgen ervoor dat ook de mindervaliden het hele jaar door volop kunnen genieten van het mooie strand van Hoek van Holland. De faciliteiten in Hoek van Holland zijn op afroep beschikbaar. Voor reserveringen van o.a. strandstoel ‘de Jutter’ kan contact worden opgenomen met Mevrouw Jacqueline van der Heide via 06 – 31 00 02 55.

invalide, hoek van holland
Hoek-van-holland, metro, strandtent, strand

Metro station op het strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

Op 1 april 2017 is er begonnen aan het doortrekken van de Metro tot op het strand! Hierdoor zal er een directe lijn ontstaan tussen Rotterdam en het strand met o.a.  tussen stops in Maassluis en Vlaardingen. Dit is beter voor het milieu dan auto`s en kunnen meer mensen genieten van het strand van Rotterdam! Een metro tot op het strand is uniek in Nederland!

Vraag hier je offerte aan!

    Klik hier voor 360 view

    Klik hier voor 360 view

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij aanbieden?