(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Landal Hoek van Holland

Landal in Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

De meest unieke locatie van Hoek van Holland of zelfs van de hele Nederlandse kust is toch wel het Landal Bungelow Park op het strand! Deze unieke Bungelows of BeachHouses kijken uit op de prachtige waterweg en het brede strand. Geniet van zonsopkomst en zonsondergang in alle seizoen van het jaar.

landal, hoek-van-holland
strandhuisjes-hoek-van-holland

Strandhuisje kopen in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Naast de mogelijkheid om  strandhuisjes via Landal te huren, is het in Hoek van Holland ook mogelijk om een uniek strandhuisje te kopen op één van de mooiste plekken van de omgeving. Deze strandhuisjes worden in het voorjaar geplaatst en eind van het strandseizoen van het strand gehaald.

Strandtenten in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

In Hoek van Holland zijn diverse strandtenten om in de ochtend te bezoeken voor een ontbijt of een heerlijk gebakje. Natuurlijk serveren de meeste ook lunch en diner en is het mogelijk om om de sfeervolle terrassen te loungen. Natuurlijk ook bij strandtent two Seasons!

landal, strandtent,Hoek-van-Holland
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Alle accommodaties Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Bovenstaande hotels liggen binnen 5 tot 15 minuten loop afstand van het strand van Hoek van Holland en worden vaak geboekt na een bruiloft of ander type feest op onze strandtent.

accommodaties-landal-hoek-van-holland
landal-hoek-van-holland

Campings in de buurt van Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Naast verschillende hotels, pensions en strandhuisjes, zijn er ook een aantal campings en andere bungalow parken in de buurt van Hoek van Holland te vinden. Zo is er bungalow park Vlugtenburg en Camping Jagtveld. Rond Hoek van Holland zijn er dus diverse verblijfsmogelijkheden in uiteenlopende prijsklasse. De Landal strandhuisjes zijn hier van verre weg de meest luxe en uniek.

Wilt u op de hoogte blijven van de leukste vakanties aan de kust? Kijk dan op vakantieaandekust.nl

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?
Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!