(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Parkeren Hoek van Holland

Parkeren Hoek van Holland strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland heeft veel beschikbare en gratis parkeerplaatsen! Deze zijn direct gelegen aan de strandtenten en het brede strand. Mochten deze met mooi weer vol staan dan is er om te parkeren een grote parkeerplaats bij de Badweg slechts een paar minuten van de strandtenten en Beachclub.

Het kan ook voorkomen dat de slagboom is gesloten, bijvoorbeeld met drukte of evenementen , waardoor er niet direct achter de Beachclubs geparkeerd kan worden. Ook in dit geval is het altijd mogelijk om gratis te parkeren op het grote parkeer terrein enkele minuten verder op.

parkeren, hoek-van-holland, strand
invalide, parkeren, hoek-van-holland,

Invalide parkeren in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland heeft diverse invalide parkeerplaatsen direct achter de strandtenten. Ook in de zomer en bij drukte kunnen gasten op vertoon van een invalide kaart doorrijden tot bij de strandtenten en Beachclub. Mochten alle parkeervakken volstaan dan kan iemand van uw gezelschap wellicht u afzetten bij onze strandtent en de auto wegzetten op de grote parkeerplaats enkele minuten bij ons vandaan.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Gratis parkeren in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

De gemeente Rotterdam heeft in 2015 besloten het parkeerbeleid te versoepelen door het betaald parkeren het gehele jaar door af te schaffen op de parkeerplaatsen rondom het strand.
Dit om het bezoek van Hoek van Holland geheel het jaar door te stimuleren. Hoek van Holland is uniek omdat auto`s voor de deuren van Beachclubs gelijkvloers kunnen parkeren.  Hierdoor zijn de strandtenten ook met slecht weer erg in trek en gezellig.

parkeren, hoek-van-holland, strandtent
Hoek-van-holland, metro, strandtent, strand

Metro station op het strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

Op 1 april 2017 is er begonnen aan het doortrekken van de Metro tot op het strand! Hierdoor zal er een directe lijn ontstaan tussen Rotterdam en het strand met o.a.  tussen stops in Maassluis en Vlaardingen. Dit is beter voor het milieu dan auto`s en kunnen meer mensen genieten van het strand van Rotterdam! Een metro tot op het strand is uniek in Nederland!

Vraag hier je offerte aan!

    Klik hier voor 360 view

    Klik hier voor 360 view

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij aanbieden?