(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Brunch hoek van holland

Zondagsbrunch vanaf 6 juni 2021 te reserveren

11.00 – 13.00 (Chocoladefontein tot 14.00!)

bbq-strand-hoek-van-holland

Drankarrangement brunch loopt tot  3 uur na binnenkomst.
Wij raden aan om uiterlijk 11.45 binnen te lopen.

Volwassen €15,50
Kids 5 t/m 12 €7,50
Kids 0 t/m 4 Gratis
Elke 5de volwassen eet gratis!


Inclusief 3 uur drankarrangement:
excl. warme chocomelk & Latte Macchiato
Volwassen €25,-
Kids 5 t/m 12 €15,50
Kids 0 t/m 4 € 5,-
Kleintjes in kinderstoel  Gratis 

Elke 5de volwassen eet gratis!
Met uitzondering van feestdagen
zondagsbrunch, hoek van holland, strandtent
Brunch hoek van Holland

Een zondagsbrunch bij strandtent 2 Seasons!


Al een aantal jaar presenteren wij elke zondag een overheerlijk brunch buffet in onze strandtent Hierbij worden pannenkoeken en ei-gerechten  naar wens klaargemaakt vanuit onze open keuken door onze gezellige chefs!  De zondags brunch is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, babyshower, jubileum, trouwdag of gewoon voor de gezelligheid.

Drankarrangement: 
De dranken die bij onze brunch zitten zijn: Koffie, Thee, Espresso, Cappuccino, Koffie verkeerd, Verse Jus D `Orange, Waters, Frisdranken, Bier & Wijn.

Corona maatregelen tijdens onze brunch


We leven in een bijzondere tijd. Desondanks is het nog altijd gezellig in onze strandtent. Om het voor iedereen veilig te houden, faciliteren wij genoeg ruimte tussen de tafels. Bij binnenkomst staat desinfectie middel en ook bij het begin van het buffet vragen wij onze gasten de handen te desinfecteren. Tijdens Corona nemen wij niet teveel gasten aan.

Dus graag tot snel!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

De brunch bestaat o.a. uit:


Zalm en Carpaccio wraps, saladebar met frisse salades, divers brood & beleg, croissants, yoghurt, wit vis, vlaamse friet, kroketten, kipnuggets, sate, pizza en onze mega chocoladefontein met de heerlijkste (fruit) dips en schepijs!

Gratis parkeren in Hoek van Holland!


Parkeren in Hoek van Holland is voorlopig nog gratis! Veelal kunt u voor de deur parkeren afhankelijk van de drukte natuurlijk. Mochten de parkeerplaatsen bij onze strandtent vol staan, dan is er op vijf minuten loopafstand een grote parkeerplaats.

Toegankelijkheid voor minder-valide


Onze strandtent is gelijkvloers en beschikt over een ruime invalide toilet. Ook kunt u direct aan de deur parkeren afhankelijk van de drukte. Op de gelijkvloerse parkeerplaats zijn een aantal invalide parkeerplekken.

diner-hoek-van-holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Wij beantwoorden al je vragen!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?