(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Diner hoek van holland

Shared dining!

bbq-strand-hoek-van-holland

MUSSELS & BURGERS

Wil je een gezellige avond waarbij je met je gezelschap bourgondisch geniet van originele gerechtjes?  Kies dan voor onze shared dining arrangement. Wij serveren de gerechten op het midden van de tafel zodat jullie kunnen delen. Hierdoor ontstaat er een informele sfeer voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Om bij iedereen in de smaak te vallen zijn onze gerechtjes toegankelijk. Natuurlijk zijn kinderen welkom en  kunnen deelnemen aan shared dining of een los gerecht van de kaart bestellen.

 

Onze hoofdgerechten en tevens specials zijn Mussels & Burgers. De mosselen worden op zowel Franse als Aziatische manier bereid en ook presenteren we twee verschillende (Vegan) burgers die we affakkelen met onze Burning Boy. Naast onze specials is er keuze uit andere klassieke hoofdgerechten zoals zalm filet en House steak (Biefstuk) ,Aan het eind serveren wij een aantal lekkere desserts die je eventueel ook kan combineren met onze chocoladefontein.

strandtent, hoek van holland
IMG_20200527_142641 (2)

Diner arrangement Hoek van Holland

Tarieven

bbq-strand-hoek-van-holland

Volwassen €29,-
Kids 5 t/m 12 €14,50
Kids 0 t/m 4 Gratis

 

INCLUSIEF 2 UUR ONBEPERKT DRANKARRANGEMENT

Volwassen      €45,50 
Kids 5 t/m 12 €19,50
Kids 0 t/m 5   €5,-
Kinderstoel     gratis

Diner feestelijke toevoegingen!

bbq-strand-hoek-van-holland

Heeft u een speciale gelegenheid of viering en u wilt het extra feestelijk aankleden dan is dit mogelijk! Zo kunt u worden ontvangen met een feestelijk glas welkomstbubbel of voor aanvang van het diner een heerlijke amuse borrel plateau reserveren met diverse amuses.
Hieronder staan de veel voorkomende toevoegingen.
– Welkomst bubbel bij incl. arrangement   €3,50 pp
– Een amuse borrel plateau op tafel              €5,75 pp
– Extra uur drankarrangement                       €6,75pp 

Shared dining, strandtent, hoek van holland
diner, hoek van holland

Diner strand Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Op zoek naar een aparte locatie om met je vrienden of familie te genieten van een lekker diner ter gelegenheid van een viering? Dan is strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland dé uitgelezen plek! 2 Seasons Beach is een strandtent wat niet zomaar een locatie is maar een plek waar je kunt feestvieren in combinatie met een overheerlijk strand diner.

 

Unieke feestlocatie op het strand

Bedrijfsfeest of een bruiloftsfeest in het verschiet? Een feest van wat voor aard dan ook kan gecombineerd worden met dineren op het strand. Sfeervol, zelfs voor een feest van meer dan 550 personen. De keuken van deze feestlocatie is gespecialiseerd in het maken van heerlijke, tongstrelende gerechten. Wanneer er een feest op het strand wordt gegeven kan dit gecombineerd worden met een dinerarrangement. Dineren op het strand is één van die momenten die je niet snel zal vergeten. Een zwoele zomeravond met een heerlijk live cooking strand diner.

Eten op ons zonnige strandterras!

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons heeft een gezellig strandterras voor elke  gelegenheid of feestelijk strand festijn. Mocht het weer het toelaten dan kan je natuurlijk ook op het strandterras dineren.

Een betaalbaar diner! Volwassenen betalen voor een 2 uur durend arrangement all-inclusief (dus met drankjes inbegrepen) 45,50 euro. Wilt u gebruik maken van shared dining zonder drankjes dan is de prijs  29,- euro.

Dineren, Hoek van Holland, strandtent
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!
Diner, strandtent, chocoladefontein, hoek van holland

En tot slot, een mega dessert!

bbq-strand-hoek-van-holland

Om het live cooking diner af te ronden wordt er een grand dessert voorgeschoteld waar je je vingers bij aflikt. Een gigantische chocoladefontein die bestaat uit échte Belgische chocolade. Allerlei dips en fruit zijn aanwezig om in deze chocolade te dippen. Ook zijn er diverse soorten schepijs aanwezig om het dessert compleet te maken. Wil je meer weten over ons diner , neem dan contact met ons op en laat je informeren over de vele mogelijkheden.

Wij beantwoorden al je vragen!

    Klik hier voor 360 view

    Klik hier voor 360 view

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?