Diner hoek van holland

Live cooking diner!

bbq-strand-hoek-van-holland

Gezellig eten en deelnemen aan ons Live cooking Diner! Gezellig met zijn 2e, maar ook ideaal voor kleine of grote gezelschappen met een formeel of informeel karakter. Bij 2 Seasons Beach Hoek van Holland kunt u met uw gezelschap onbeperkt genieten van ons zeer uitgebreide live cooking concept voor een vaste prijs.

Voor het bestellen van drankjes komt onze bediening aan tafel evenals het uit serveren.
Om te beginnen serveren wij stokbrood en runder carpaccio aan tafel. Zo kunt u eerst rustig tot elkaar komen alvorens u van het live cooking gebruik maakt. 
Hierna kunt u als voorgerechten nog oesters en soep nuttigen en kunt gebruik maken van onze saladebar met diverse frisse salades.

Daarna maken onze chefs  verse vis, zoals gamba`s, zalmfilet en victoria baars  direct klaar vanaf de bakplaat. Het vlees komt rechtstreeks vanaf de grill op uw bord. Vlees als spare-ribs, biefstuk, verse hamburgers en heerlijk gekruiden speklappen. In buffet vorm staan side gerechten als, rijst, pasta, vlaamse friet, chickenwings en seizoensgerechten.

Als dessert presenteren wij met trots onze mega chocoladefontein met echte Belgische chocolade met diverse dips en schepijs!

diner-hoek-van-holland-strand-1
diner-hoek-van-holland

Diner arrangement Hoek van Holland

Tarieven

bbq-strand-hoek-van-holland

Volwassen €24,-
Kids 5 t/m 12 €12,50
Kids 0 t/m 4 Gratis

 

INCLUSIEF 2 UUR ONBEPERKT DRANKARRANGEMENT

Volwassen      €37,50 
Kids 5 t/m 12 €17,50
Kids 0 t/m 5   €5,-
Kinderstoel     gratis

Diner feestelijke toevoegingen!

bbq-strand-hoek-van-holland

Heeft u een speciale gelegenheid of viering en u wilt het extra feestelijk aankleden dan is dit mogelijk! Zo kunt u worden ontvangen met een feestelijk glas welkomstbubbel of voor aanvang van het diner een heerlijke amuse borrel plateau reserveren met diverse amuses.
Hieronder staan de veel voorkomende toevoegingen.
– Welkomst bubbel bij incl. arrangement   €3,50 pp
– Een amuse borrel plateau op tafel             €5,75 pp
– Extra uur drankarrangement                      €5,50 pp 

diner, strandtent, amuse
diner-hoek-van-holland

Diner strand Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Op zoek naar een aparte locatie om met je vrienden of familie te genieten van een lekker diner ter gelegenheid van een viering? Dan is strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland dé uitgelezen plek! 2 Seasons Beach is een strandtent wat niet zomaar een locatie is maar een plek waar je kunt feestvieren in combinatie met een overheerlijk strand diner.

 

Unieke feestlocatie op het strand

Bedrijfsfeest of een bruiloftsfeest in het verschiet? Een feest van wat voor aard dan ook kan gecombineerd worden met dineren op het strand. Sfeervol, zelfs voor een feest van meer dan 550 personen. De keuken van deze feestlocatie is gespecialiseerd in het maken van heerlijke, tongstrelende gerechten. Wanneer er een feest op het strand wordt gegeven kan dit gecombineerd worden met een dinerarrangement. Dineren op het strand is één van die momenten die je niet snel zal vergeten. Een zwoele zomeravond met een heerlijk live cooking strand diner.

Eten op ons zonnige strandterras!

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons heeft een gezellig strandterras voor elke  gelegenheid of feestelijk strand festijn. Mocht het weer het toelaten dan kan je natuurlijk ook op het strandterras dineren.

Een betaalbaar diner! Volwassenen betalen voor een 2 uur durend arrangement all-inclusief (dus met drankjes inbegrepen) 37,50 euro. Wilt u gebruik maken van een live en cooking op een gewone doordeweekse dag dan is de prijs (zonder drankjes) 24,- euro.

Dieet of allergie

Heeft een of meerdere gasten een speciaal dieet? Laat het van te voren even weten dan zorgt onze kok voor een diner strand speciaal voor deze gasten. Ook zij zullen genieten van het overheerlijke eten.

Dineren, Hoek van Holland, strandtent
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!
Diner, strandtent, chocoladefontein, hoek van holland

En tot slot, een mega dessert!

bbq-strand-hoek-van-holland

Om het live cooking diner af te ronden wordt er een grand dessert voorgeschoteld waar je je vingers bij aflikt. Een gigantische chocoladefontein die bestaat uit échte Belgische chocolade. Allerlei dips en fruit zijn aanwezig om in deze chocolade te dippen. Ook zijn er diverse soorten schepijs aanwezig om het dessert compleet te maken. Wil je meer weten over ons diner , neem dan contact met ons op en laat je informeren over de vele mogelijkheden.

Wij beantwoorden al je vragen!

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?