(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

High Tea hoek van holland

High Tea in Hoek van Holland

€21 p.p. (inclusief 2 uur thee en koffie) 

bbq-strand-hoek-van-holland

Een gezellige manier om iets te vieren of zomaar bij te kletsen is tijdens onze High Tea. Onze sfeervolle strandtent te Hoek van Holland is ideaal voor een High Tea voor kleine en grote gezelschappen. Zowel in de zomer als in de winter is een High Tea bij ons al mogelijk vanaf 2 personen. Het maximaal aantal personen is 160.

Genieten bij onze strandtent

Hoek van Holland is een ideale plek om te genieten. Het is heerlijk wandelen door de prachtige omgeving. Zo is er het brede strand, de duinen en de imponerende waterweg met uitzicht op de Maasvlakte. Daarbij is het veelal gratis voor de deur parkeren!

high-tea_hoek-van-holland-strand
high-tea-hoek-van-holland-bruiloft

High Tea reserveren zonder thee?

 €15,50  (alle dranken op nacalculatie)

bbq-strand-hoek-van-holland

Wil je van een High Tea genieten maar niet alleen maar thee drinken? Dan is het wellicht interessanter om een hoge thee te reserveren zonder Thee. Zo kan je alle dranken bestellen op basis van nacalculatie!

Locatie Beachclub 2 Seasons

2 Seasons Beach is zowel in de zomer als in de winter een populaire strandtent voor jong en oud. Door onze serre met verschuifbaar dak kunnen we snel op de weersomstandigheden inspelen. Zo kunt u altijd optimaal genieten van het strand. Mocht het slecht weer zijn dan is het alsnog gezellig door onze vele haartjes en heaters.

 

High Tea hapjes

Onze arrangement bestaat uit zowel hartige hapjes als zoete lekkernijen. Onder andere kleine broodjes zalm en carpaccio wraps, brownies, petit four, gebak, tompouce, koekjes en meer.. Onze high tea is te reserveren inclusief thee of exclusief thee.

LET OP! Door onze populaire zondagsbrunch is een High Tea op zondag alleen mogelijk vanaf 15 personen en vanaf 14.30. 

Babyshower met High Tea

€21,- (Basis versiering en aantal hapjes in kleur)

bbq-strand-hoek-van-holland

Bij 2 Seasons Hoek van Holland is het mogelijk om een gezellige babyshower te houden in combinatie met een High Tea. Hierbij kunnen we natuurlijk rekening houden met de kleuren blauw en roze. Daarnaast kunnen we desgewenst een cadeau tafel beschikbaar houden en zorgen we voor basis versiering. Wij maken ten aller tijden een gezellige tafel voor je klaar desgewenst enig zins afgescheiden van andere gasten.

 

high tea, babyshower, strandtent, hoek-van-holland
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

High Wine arrangement

€23,50 (Inclusief 3 glazen wijn naar keuze )

bbq-strand-hoek-van-holland

Een andere populaire mogelijkheid is een High Wine. Bij dit arrangement worden de zoetigheden vervangen door lekkere antipasti hapjes. Bij het High Wine arrangement kunt u per persoon 3 glazen wijn kiezen. Een leuk arrangement voor het vieren van een verjaardag of vrijgezellenfeest of om zomaar even bij te kletsen in een sfeervolle strandtent.

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?