(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

High Wine Hoek van Holland

Een gezellige High Wine in onze strandtent!

€22,50 (Inclusief 3 glazen 1ste of 2de huiswijn)

bbq-strand-hoek-van-holland

Een sfeervolle high wine organiseren op het strand is leuk voor een viering zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest , verjaardag, jubileum of om zomaar bij te kletsen. Door onze gezellige serre is een high wine heel het jaar mogelijk voor kleine en grote gezelschappen. Mocht het minder weer zijn dan is het lekker vertoeven bij één van onze haardjes.

high wine_strandtent_hoek-van-holland
Strandtent,high wine, hoek-van-holland

High Wine arrangement

bbq-strand-hoek-van-holland

Ons High Wine arrangement bestaat uit verschillende hartige en antipasti hapjes. Bijvoorbeeld kleine broodjes met carpaccio, zalmwrapje, antipasti, olijven, mozzarella spiesjes en meer.. Daarnaast kunt kunt u 3 wijnen kiezen. Kortom een heerlijk arrangement voor bijna elke viering op het strand of om zomaar bij te kletsen met vrienden of familie op ons zonnige terras.

LET OP! Door onze populaire zondagsbrunch is een High Wine op zondag alleen mogelijk vanaf 15 personen en vanaf 14.30.

2 Seasons met slecht weer!

Regen! Geen probleem. Binnen in onze strandtent is het altijd gezellig door onze vele haartjes en heaters. Je feestje valt bij ons nooit in het water!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

High Wine in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland is een gezellige badplaats in een prachtige omgeving. Een wandeling over het strand, door de duinen of langs de waterweg is dan ook zeker aan te raden. Vanaf de pier heb je uitzicht over de Maasvlakte. Daarbij is het heel het jaar gratis en veelal voor de deur van onze strandtent parkeren. Kortom, Hoek van Holland is een super badplaats voor een High Wine!

Beachclub 2 Seasons

2 Seasons is een beachclub gelegen op het strand van Hoek van Holland (Rotterdam Beach)  en is het gehele jaar geopend voor de mooiste bruiloften en gezelligste bedrijfsuitjes. Natuurlijk kunt u ook gezellig lunchen, dineren of gewoon wat borrelen in onze sfeervolle strandtent.

High wine, hoek-van-holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!