(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Lunch in Hoek van Holland

Alles voor een geslaagde lunch op het strand van Hoek van Holland


Lunchen op het strand is altijd een goed idee. Met vrienden, met familie, maar ook ter gelegenheid van een feestje. De 2 Seasons Beachclub is de perfecte locatie  om te lunchen met kleine of grote groepen. Juist op het strand is het waardevol als je viering al overdag begint. Zo kunnen alle gasten genieten van het uitzicht over zee en eventueel een strandwandeling. Op zoek naar een lunch strand? Strandtent 2 Seasons in Hoek van Holland heeft het allemaal!

 

Lunchen voor groepen


Strandtent 2 Seasons kan vanaf 15 tot 160 personen een lunchbuffet klaar zetten.  Tot 20 personen kunt u ook gewoon van onze kaart bestellen. Wij hebben diverse lunch arrangementen voor groepen.

lunch, strand, hoek van holland
bbq-strand-hoek-van-holland-3

Lunch Hoek van Holland


Hoek van Holland is een prachtige kustplaats in Zuid-Holland en is hét lunch strand van Nederland. Lunch Hoek van Holland betekent genieten van de Nederlandse kust en de gezellige sfeer van het plaatsje. De plaats ligt bovendien niet al te ver van Rotterdam. Daarmee is dit de perfecte uitvalsbasis voor een sfeervol feestje buiten de gebaande paden. Voor lunch Hoek van Holland ben je hier aan het goede adres.

 

De ideale omgeving voor een strand lunch


Beachclub 2 Seasons ademt de relaxte, gezellige sfeer die hoort bij een strandtent. Het strand zorgt voor een geweldig uitzicht. Daarnaast biedt het tal van mogelijkheden, zoals de mogelijkheid tot een strandwandeling over het brede strand van Hoek van Holland richting de waterweg of het lekker laten spelen van de kleintjes.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een feestelijke strand lunch

Iets te vieren? Dan is lunchen op het strand een originele en sfeervolle keus. De beachclub is geschikt voor allerlei soorten feesten. Wat dacht je van een bbq of bruiloft op het strand? Ook voor een zakelijk event of een personeelsuitje is een strandtent 2 Seasons ideaal, juist omdat het de sfeer wat relaxt. Wat je gelegenheid ook is, er kan een altijd iets op maat  worden geregeld.

 

Lunchen en feesten op het strand

Zoals je kunt zien is Beachclub 2 Seasons behoorlijk veelzijdig. Lunch strand? Dat doe je hier. Je bent van harte welkom, zowel in een klein gezelschap als met een groep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het organiseren van een feest te bespreken. Klik op onderstaan button voor informatie over onze BBQ.

strandtent, lunch, hoek van holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Wij beantwoorden al je vragen!