Moederdag Hoek van Holland

Moederdag op Hoek van Holland strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland is ideaal voor een stranduitje tijdens Moederdag. Geniet samen met familie en of vrienden van de prachtige omgeving. Wandelen kan over het brede strand of langs de waterweg. Ook tijdens deze speciale dag organiseren wij onze populaire brunch van 11.00 tot 14.00. Naast de brunch is het ook mogelijk om voor een lunch (vanaf 14.15), diner (vanaf 16.30)  of  High Tea/ High Wine (vanaf 14.15)  te reserveren.

Moederdag, strand, hoek-van-holland
Moederdag-hoek-van-holland-brunch

Moederdag brunch bij onze strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

Tijdens de Moederdag brunch presenteren wij de heerlijkste gerechten vanaf ons royale buffet.
Daarnaast bereiden onze chefs ei- en pannenkoek gerechten naar wens vanuit onze open keuken. Ook voor de kinderen zijn er genoeg gerechten en snacks. Als afsluiter presenteren wij ook tijdens Moederdag onze Mega Chocoladefontein inclusief lekkernijen en dips! Het tarief van de brunch op Moederdag is het zelfde als onze normale zondagsbrunch! Het is alleen niet mogelijk om van kortingsbonnen gebruik te maken.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een High Tea of High Wine reserveren!

bbq-strand-hoek-van-holland

Een High Tea of High Wine kunt u ook reserveren op Moederdag. Vanaf 14.15 is het mogelijk om te genieten van diverse lekkere hapjes tijdens een High Tea of High Wine. Geniet op ons gezellige strandterras of in de sfeervolle serre van onze ambiance. Hoewel het een bijzondere dag is hanteren wij onze normale tarieven voor onze diverse arrangementen.

Moederdag-strandtent-hoek-van-holland
Moederdag, hoek-van-holland, lunch

Verras je/uw moeder met een lunch!

bbq-strand-hoek-van-holland

Na de brunch is het ook mogelijk om te reserveren voor een lekkere lunch van de kaart. Geniet van de gezellige sfeer bij strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland onder het genot van een lekker broodje of frisse salade. Mocht het weer tegenvallen dan is het alsnog gezellig door de warme ambiance van onze Beachclub. Reserveren voor de lunch kan op 14 mei vanaf 14.15.