(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Moederdag Hoek van Holland

Moederdag op Hoek van Holland strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland is ideaal voor een stranduitje tijdens Moederdag. Geniet samen met familie en of vrienden van de prachtige omgeving. Wandelen kan over het brede strand of langs de waterweg. Ook tijdens deze speciale dag organiseren wij onze populaire brunch van 11.00 tot 14.00.

Moederdag, strand, hoek-van-holland
Moederdag-hoek-van-holland-brunch

Moederdag brunch bij onze strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

Tijdens de brunch presenteren wij de heerlijkste gerechten vanaf ons royale buffet.
Daarnaast bereiden onze chefs ei- en pannenkoek gerechten naar wens vanuit onze open keuken. Ook voor de kinderen zijn er genoeg gerechten en snacks. Als afsluiter presenteren wij ook tijdens Moederdag onze Mega Chocoladefontein inclusief lekkernijen en dips! Het tarief van de brunch op Moederdag is het zelfde als onze normale zondagsbrunch! Het is alleen niet mogelijk om van kortingsbonnen of waarde bonnen gebruik te maken.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een High Tea of High Wine reserveren

bbq-strand-hoek-van-holland

Een High Tea, High Wine of lunch is door onze zondagsbrunch  niet mogelijk om te reserveren.

Moederdag-strandtent-hoek-van-holland
Moederdag, hoek-van-holland, lunch

Verras je/uw moeder met een lunch!

bbq-strand-hoek-van-holland

Na de brunch is het ook mogelijk om te reserveren voor een lekkere lunch van de kaart. Reserveren voor deze dag kan via de email.  Op feestdagen hebben wij geen acties en is het inleveren van waardebonnen niet mogelijk.