Paasbrunch hoek van holland
1164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1164,page-child,parent-pageid-751,bridge-core-2.5.3,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Paasbrunch hoek van holland

Paasbrunch op het strand van Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

12 & 13 april organiseren wij wederom een overheerlijke en gezellige paasbrunch voor jong en oud. Vanaf 11.00 tot 14.00 kunt u samen met uw gezelschap genieten van  onze uitgebreide paasbrunch, waarbij onze chefs o.a.  ei- en pannenkoek gerechten vanuit onze open keuken klaar maken. Let op! De bakplaat is tot 13.00 open. De buffet gerechten en de chocoladefontein met dessert is tot 14.00. Het drankarrangement gaat in op het moment dat het 1ste drankje besteld word en duurt 3 uur.

Strand Activiteiten tijdens de paasbrunch

Speciaal voor de paasbrunch heeft de paashaas weer eieren verstopt!
Ook kunnen de kinderen gebruik maken van ons luchtkasteel.

 

Paasarrangement
Inclusief 3 uur drankarrangement
Volwassen               € 37,50
Kids 5 t/m 12           € 19,50
Kids 1 t/m 5             € 5,-
Kids kinderstoel     Gratis
Tijdens Pasen kunt u geen gebruik maken van kortingsbonnen

(11.00 tot 14.00)

Het is mogelijk om wat eerder of later in te lopen. Het drankarrangement gaat dan ook eerder of later in. I.v.m het eten raden wij aan om uiterlijk 11.45 te arriveren.

paasbrunch_strand_hoek_van_holland
Paasbrunch, strandtent_hoek_van_holland

Reserveer uw Paasbrunch arrangement bij strandtent 2 Seasons!

bbq-strand-hoek-van-holland

Tijdens de Pasen serveren wij weer heerlijke gerechten vanuit onze open keuken. Zo kunt u samen met uw gezelschap  genieten van verse Zalm wraps, Carpaccio Wraps, divers beleg, gebakken witvis, onze frisse salade bar, soep, & diverse snacks zoals kroketten, frikadellen en kipnuggets.  Daarnaast is het mogelijk om ei en pannenkoek gerechten direct bij onze chefs te bestellen. Als afsluiter presenteren wij onze mega chocoladefontein vanaf de piano inclusief verschillende lekkernijen en vers fruit en schepijs! Klik hier voor een video impressie van de Paasbrunch!

Drankarrangement: 
Dranken die bij onze Paasbrunch zitten zijn: Koffie, Thee, Espresso, Cappuccino, Koffie verkeerd, Verse Jus D `Orange, Waters, Frisdranken, Bier & Wijn.
Exclusief:  Latte macchiato

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Paasbrunch bij strandtent Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Al een aantal jaren organiseert strandtent 2 Seasosn te Hoek van Holland met groeiende populariteit een Paasbrunch tijdens beide Paasdagen! De Beachclub is ideaal voor grote gezelschappen en voor jong en oud. Met mooi weer kan je buiten op ons gezellige strandterras gebruik maken van onze brunch.  Toch komt het ook voor dat het weer minder is tijdens de Pasen. Geen probleem! Bij strandtent 2 Seasons is de Paasbrunch altijd sfeervol door de warme ambiance en vele haardjes. Kortom, al jaren de ideale locatie voor het vieren van de Paasdagen!

paasbrunch, strandtent
Paasbrunch, Hoek-van-holland, strandtent

Pasen in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Buiten de gezelligheid van onze Beachclub is de omgeving van Hoek van Holland zelf zeker het bezoeken waard. Met de prachtige duinen en het uitgestrekte strand is het uniek wandelen voor of na onze brunch. Daarnaast is een wandeling langs de waterweg zeker de moeite waard! Kijk hoe de grootse scheepvaart op een aantal tientallen meters voorbij vaart. Zeer indrukwekkend!

Parkeren in Hoek van Holland tijdens Pasen,

Met de Paasdagen is het gratis parkeren in Hoek van Holland. Let wel op. Veelal is het parkeer terrein direct achter de zaak wel snel vol. Een groter parkeer terrein ligt op 5 minuten loopafstand. Minder- valide kunnen met een invalide kaart naar binnen.