(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Strandopening Hoek van Holland

Het spectaculairste evenement op het strand van Nederland!

bbq-strand-hoek-van-holland

Al vele jaren is er het tijdens Hemelvaartsdag in Hoek van Holland een super gezellige strandopening! Gemiddeld komen hier c.a. 100.000 + bezoekers op af. Met verschillende Big stages bij Beachclub Royal en Villa on The Beach komen de meeste bezoekers om te genieten van Dance Beats. Maar er is ook een grote braderie met wel 200 gezellige kraampjes. Strandtent 2 Seasons blijft open om te loungen en om te genieten van dit spektakel onder het genot van een drankje of een lunch!  Reserveren voor een lunch is mogelijk tot 12.30. Na 12.30 kunnen wij u tafel niet meer vrij houden. Houd dus rekening met de enorme drukte op de weg.

strandopening, strandtent, hoek-van-holland
strandopening-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons tijdens strandopening

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons is tijdens het feestgedruis van de strandopening, de strandtent om even bij te komen van het dansen of om te genieten van het passerende feestpubliek. Geniet op Hemelvaart van een lekker lunch broodje of drankje op ons gezellige strandterras. Vanaf 09.00 in de ochtend zijn onze deuren al geopend voor een kop koffie met wat lekkers.

Openbaar vervoer tijdens de strandopening

bbq-strand-hoek-van-holland

Komend jaar zijn er werkzaamheden aan het treinspoor om deze om te bouwen naar een metro lijn die zal eindigen op het strand. Hierdoor zet de RET tijdens de strandopening een groot aantal bussen in ter vervanging. Bezoekers kunnen op deze manier toch zonder problemen naar Hoek van Holland strand toe reizen.

openbaar vervoer, strandopening, hoek-van-holland
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Parkeren tijdens de strandopening

bbq-strand-hoek-van-holland

Tijdens de strandopening is het ongekend druk op de autoweg naar Hoek van Holland. Wilt u met de auto komen ga dan op tijd weg om files te vermijden. Afhankelijk van het weer adviseren wij om voor 12.00 uur op Hoek van Holland aanwezig te zijn. Verkeersregelaars worden op Hemelvaart ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. De parkeer plaatsen worden met behulp van aanwijzingen één voor één door hen gevuld. Op Hemelvaartsdag zijn er op Hoek van Holland wel extra parkeerplaatsen beschikbaar. Echter zijn deze na een bepaalde tijd gegarandeerd vol! Klik hier voor info over parkeren voor de rest van het jaar.

parkeren, strandopening, hoek-van-holland
programma, strandopening, hoek-van-holland

Programma strandopening!

bbq-strand-hoek-van-holland

Vanaf c.a. 11.00 start de braderie. Vele kraampjes staan dan opgesteld langs de Rivierenkant in in de Duinen. Vanaf 12.00 kan er al gefeest worden bij Villa on The Beach. C.a. 13.00 gaat het Royal stage open bij Beachclub Royal. Tijdens de strandopening is strandtent 2 Seasons open om te loungen en te lunchen op ons gezellige terras. Het feest komt dit jaar rond 20.00 ten einde.

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?