(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Vaderdag Hoek van Holland

Vaderdag op het strand van Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

Hoek van Holland is ideaal om te bezoeken tijdens Vaderdag. Geniet samen met vader en de rest van de familie en of vrienden van de prachtige natuur. Wandelen kan over door de duinen over het strand of langs de waterweg. Ook tijdens deze speciale dag organiseren wij onze populaire brunch van 11.00 tot 14.00. Naast de brunch is het ook mogelijk om  een diner (vanaf 16.30)  te reserveren.

Vaderdag-Hoek-van-Holland-strandtent
vaderdag-brunch-hoek-van-holland

Brunch bij onze strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

Tijdens de Vaderdag brunch presenteren wij de heerlijkste gerechten vanaf ons zeer uitgebreide buffet. Daarnaast bereiden onze chefs ei- en pannenkoek gerechten naar wens vanuit onze open keuken. Ook voor de kinderen zijn er genoeg gerechten en snacks. Als afsluiter presenteren wij ook tijdens deze bijzondere dag onze Mega Chocoladefontein inclusief lekkernijen en dips! Het tarief van de brunch op Vaderdag is het zelfde als onze reguliere zondagsbrunch!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een High Tea of High Wine reserveren!

bbq-strand-hoek-van-holland

Een High Tea of High Wine kunt u ook reserveren op Vaderdag. Vanaf 14.15 is het mogelijk om te genieten van diverse lekkere hapjes tijdens een High Tea of High Wine. Geniet op ons gezellige strandterras of in de sfeervolle serre van onze ambiance. Hoewel het een bijzondere dag is hanteren wij onze normale tarieven voor onze diverse arrangementen.

vaderdag-strand-hoek-van-holland
Vaderdag-lunch-hoek-van-holland

Maak uw vader blij met een heerlijke lunch op ons gezellige terras!

bbq-strand-hoek-van-holland

Is onze brunch te vroeg op de dag dan  is het ook mogelijk om te reserveren voor een lekkere lunch van de kaart. Geniet van de gezellige sfeer bij strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland onder het genot van een lekker broodje of frisse salade. Mocht het weer tegenvallen dan is het alsnog gezellig door de warme ambiance van onze Beachclub. Reserveren voor de lunch kan op 18 juni vanaf 14.15.