(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Werken strandtent Hoek van Holland

Werken bij de leukste strandtent in Hoek van Holland?

bbq-strand-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons Beach op het strand is het gehele jaar open!
Door de groeiende populariteit en de ambitieuze instelling zijn we heel het jaar door opzoek naar enthousiaste collega`s.
Bij strandtent 2 Seasons werken wij met live cooking concepten waarbij we een aantal gerechten voor onze gasten klaarmaken van uit onze open keuken.
Hierdoor is 2 Seasons een werkplek met veel klanten contact waardoor het werk zelf leuker is. Ideaal dus al vakantiebaan of part-time job!

2 Seasons Beach is bijna altijd opzoek naar:
– Part time keuken medewerkers
– Runners (Wegbrengen van eten en drankjes)
– Wijklopers (Drankjes opnemen en afrekenen)
Full-time keuken-medewerkers

werken, strandtent, vacature, hoek-van-holland

Leuk werk in de zon!

bbq-strand-hoek-van-holland

Om te werken bij strandtent 2 Seasons in Hoek van Holland heb je geen ervaring nodig.
Alles wat we doen kan je leren en wij zullen je zo snel mogelijk de kneepjes van het Horeca vak leren. Zolang jij een positieve instelling hebt en leergierig bent kunnen wij jou alles bijbrengen. De werkervaring die je bij onze strandtent opdoet kan je in bijna alle volgende banen goed gebruiken! Je leert namelijk samen te werken en overweg te kunnen met gasten.

Neem contact met ons op voor een kennismaking gesprek!

Vakantiebaan bij strandtent 2 Seasons

bbq-strand-hoek-van-holland

De leukste collega`s om mee te werken vind je bij 2 Seasons Beach. Het belangrijkste is dat je het werk leuk vind en daar zullen wij ons best voor doen. Natuurlijk willen wij ook dat jij daarom je best doet. Een wisselwerking dus!

Werk op een strandtent is veelzijdig en heel avontuurlijk omdat er veel bijzondere dingen gebeuren op het terras met gasten maar ook met collega`s.  Men zegt wel is dat de horeca in je bloed kan gaan zitten en dat je herinneringen opbouwt die je nooit meer zal vergeten!

vakantiebaan, strandtent, bediening, hoek-van-holland