(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Kerstborrel strandtent Hoek van Holland

Kerst- of nieuwjaarsborrel in onze sfeervolle strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons Beach te Hoek van Holland is het hele jaar rond open! Hierdoor zijn er unieke mogelijkheden voor een sfeervolle Kerstborrel! Rond de Kerstdagen zijn we geopend voor kleine en grote gezelschappen die in onze gezellige beachclub Kerst willen vieren met familie, collega`s of uw klanten onder het genot van een hapje en drankje of een Kerstdiner.

kerstborrel, nieuwjaarsborrel, strandtent, receptie
kerstborrel strandtent

Mogelijkheden Kerstborrel!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons is zonder aanpassingen geschikt voor een Kerstborrel tot 550 personen. Door onze warme ambiance met o.a. chesterfield banken en vuurtjes in de strandtent is het ideaal voor alle evenementen rond de Kerst en nieuwjaar zoals bijvoorbeeld een Kerstgala, Kerstdiner of nieuwjaars receptie. Mocht het weer onstuimig zijn, dan is onze serre alsnog gezellig door de vele haardjes en heaters! Met een vergunning zijn er feesten tot 2000 man bezoekers mogelijk.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Kleine Kerstborrel

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons is een grote locatie. Echter kunnen wij ook voor kleinere groepen een exclusieve en intieme sfeer neerzetten. Zo is onze locatie zeer geschikt voor een verjaardag, borrel, personeelsborrel,    of elke andere gelegenheid met een formeel of informeel karakter.

 

Kerstfeest in combinatie met een Kerstdiner!

Wilt u een compleet Kerstfeest geven inclusief een Kerstdiner of een Kerstborrel? Ook dit is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide Live cooking diner buffetten waarbij onze hoofdgerechten vers van de bakplaat en grill naar wens worden klaargemaakt. Wilt u liever een Walking Dinner tijdens Kerst dan kan dat ook. Na het eten is het tijd om te dansen op onze gezellige dansvloer! Klik hier voor alle Kerstarrangementen.

Parkeren Hoek van Holland

In geen enkele badplaats ligt de parkeerplaats zo dicht op het strand. En dan nog gratis ook! Bij 2 Seasons Beach is het vrijwel altijd mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. Mocht het voor de deur vol staan dan is er een grote parkeerplaats op 5 minuten loopafstand.

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?