(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Kerstbrunch Hoek van Holland

Een sfeervolle kerstbrunch in Hoek van Holland! 11.00 – 13.00 (Chocoladefontein tot 14.00!)

bbq-strand-hoek-van-holland

Op 1ste en 2de kerstdag organiseren wij een uitgebreide en heerlijke kerstbrunch voor jong en oud. U wordt ontvangen met een feestelijk glas bubbels , waarna u op uw gemak kunt genieten van onze verrassende gerechten.  De kerstbrunch bestaat o.a. uit een frisse saladebar, diverse soorten warm en koud beleg, diverse broden en croissants, yoghurt, snacks, carpaccio wraps, zalm wraps, rijst pasta, saté, flammkuchen en Vlaamse friet.

Tijdens de kerstbrunch komen wij ook langs uw tafel met een aantal specials.

kerstbrunch strandtent hoek van holland

Live cooking kerstbrunch

bbq-strand-hoek-van-holland

Witvis, Pannenkoeken en ei-gerechten worden direct vanuit de open keuken door onze gezellige chefs geheel naar wens voor u klaargemaakt.

Als heerlijk afsluiter presenteren wij onze mega chocolade fontein gevuld met echte Belgische Chocolade. Hier kunt u allerlei lekkernijen in dippen zoals vers fruit, slagroom soesjes, spekjes of bijvoorbeeld schepijs.

Kerstbrunch tarief

bbq-strand-hoek-van-holland

INCLUSIEF 3 UUR ONBEPERKT DRANKARRANGEMENT
Drankarrangement brunch loopt tot  3 uur na binnenkomst.
Wij raden aan om uiterlijk 11.45 binnen te lopen.

Volwassen      €37,50 
Kids 5 t/m 12 €19,50
Kids 0 t/m 4   €5,-
Kinderstoel gratis

kerst brunch, hoek van holland,
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Gratis voor de deur parkeren

bbq-strand-hoek-van-holland

In geen enkele badplaats ligt de parkeerplaats zo dicht op het strand. En dan nog gratis ook! Bij 2 Seasons Beach is het vrijwel altijd mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. Mocht het voor de deur vol staan dan is er een grote parkeerplaats op 5 minuten loopafstand.

FREE PARKING, KOSTENFREI PARKEN!

Beachclub 2 Seasons ligt aan het vernieuwde strand en boulvard van Hoek van Holland. Met uitzicht over de waterweg en zee is Hoek van Holland voor vele één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Achter het strandpaviljoen liggen de uitgestrekte duinen.  Het brede strand is uitermate geschikt voor een teambuilding activiteit en voor extreme sporten als Raften, Kitesurfen en Blokarten.

feestlocatie-strand-2

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

  Kerstdiner op het strand

  bbq-strand-hoek-van-holland

  In de avonden hebben we ook een heerlijk live cooking kerst diner. Hierbij presenteren wij heerlijk kerst gerechten vanuit onze open keuken. Start met carpaccio of onze hammen bar, en eindig het diner met onze heerlijk piano dessert tafel.
  Klik op de onderstaande button voor meer informatie

  Kerstdiner hoek van holland
  Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?