(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Kerstdiner Hoek van Holland strand

Een heerlijk Kerstdiner op het strand van Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

Op 1ste en 2de kerstdag presenteren wij u een overheerlijk onbeperkt live cooking kerstdiner geheel in kerstsfeer. Vanaf 17.30 openen wij ons zeer uitgebreide live cooking kerstdiner. Aller eerst serveren wij een amuse plank en desgewenst carpaccio en bruchetta aan tafel. Daarna kunt u gebruik maken   van onder andere een frisse saladebar, diverse warme en koude bijgerechten, vlees gerechten direct van de grill en vis gerechten direct vanaf de bakplaat klaargemaakt door onze gezellige chefs. Met het kerst diner kunnen liefhebbers genieten van een aantal wild-gerechten. Tijdens de kerst is er ook rekening gehouden met de vegetariërs.

 

Het overheerlijke dessert bestaat uit onze mega chocoladefontein inclusief de lekkerste dips zoals vers fruit, brownies, slagroomsoesjes en meer. Daarnaast is er schepijs en diverse kleine gebakjes.

Kerst diner Hoek van Holland
Kerstdiner hoek van holland

Kerstdiner arrangement Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

INCLUSIEF 3 UUR ONBEPERKT DRANKARRANGEMENT

 

2019
Volwassen         €57,50
Kids 5 t/m 12    €23,50
Kids 1 t/m 4      €5,-
Kinderstoel        Gratis

Kerstborrel in onze warme ambiance!

bbq-strand-hoek-van-holland

Door de warme ambiance van strandtent 2 Seasons is onze locatie zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes en andere vieringen. Denk bijvoorbeeld aan een kerstborrel in combinatie met diverse walking dinner hapjes of winteractiviteiten zoals bijvoorbeeld ice sculpturen! Bijna alles is mogelijk in onze sfeervolle strandtent!

kerstborrel, kerstdiner, gala, schoolfeest, hoek-van-holland, westland, strandtent
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Gratis voor de deur parkeren

bbq-strand-hoek-van-holland

In geen enkele badplaats ligt de parkeerplaats zo dicht op het strand. En dan nog gratis ook! Bij 2 Seasons Beach is het vrijwel altijd mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. Mocht het voor de deur vol staan dan is er een grote parkeerplaats op 5 minuten loopafstand.

FREE PARKING, KOSTENFREI PARKEN!

Beachclub 2 Seasons ligt aan het vernieuwde strand en boulvard van Hoek van Holland. Met uitzicht over de waterweg en zee is Hoek van Holland voor vele één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Achter het strandpaviljoen liggen de uitgestrekte duinen.  Het brede strand is uitermate geschikt voor een teambuilding activiteit en voor extreme sporten als Raften, Kitesurfen en Blokarten.

feestlocatie-strand-2

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?