(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Reserveren

Reserveren bij 2 Seasons Beach

LET OP!

bbq-strand-hoek-van-holland

LET OP! VANAF 1 maart is 2 Seasons Beach na 12 jaar verkocht. Reserveren is voor
2 Seasons Beach niet meer mogelijk. Wel gaan wij per 1 maart door op een andere locatie.
in Hoek van Holland.

Voor groepen boven de 20 personen kunt u een email sturen naar hello@rport.nl

Het is niet mogelijk om een  babyshower, high tea of high wine te reserveren.   Geeft u dit dan aub aan in de opmerkingen.

Wij zijn geheel het jaar geopend behalve met slecht weer op ma t/m woensdag in de winter periode. Echter heeft u een groepsreservering dan gaan wij daar voor open.
Bij twijfel bel gerust 0174-383386

Let op! met feestdagen , Vader & Moederdag is het niet mogelijk om met waarde bonnen te betalen.

Ben je benieuwd naar onze keuken?