(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Babyshower

Wil jij een unieke babyshower?

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons Beach is een sfeervolle locatie op het strand van Hoek van Holland. Al meerdere jaren zijn wij zo ook een gezellige locatie voor het geven van een babyshower. Bij ons kan een babyshower in combinatie met een High Tea, High Wine of tijdens onze zondagsbrunch. Hieronder vind u informatie over de diverse mogelijkheden bij strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland!

babyshower, hoek van holland, strand
babyshower, strandtent

Babyshower met High Tea,

 €21,- zonder drank , of €26,50 met 2 uur koffie en thee

bbq-strand-hoek-van-holland

Een Baby shower is het meest gebruikelijk in combinatie met onze High Tea.  Wij hebben een basis versiering en een aantal heerlijke hapjes (bijv. cupcakes of macarons) in de kleur roze of blauw. Aanvullen met eigen versiering is natuurlijk ook mogelijk. Voor de baby shower houden we  desgewenst een cadeau tafel beschikbaar.

Babyshower met een High Wine arrangement

 €28,- heerlijke hapjes met 3 wijn naar keuze

bbq-strand-hoek-van-holland

Afhankelijk van de groep en natuurlijk de tijd van de dag is het ook steeds populairder om een High Wine te boeken. Uiteraard hoeft de zwangere dame niet aan de alcoholische drank en betaald zij een ander tarief.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Babyshower tijdens de brunch

 €19,50 exclusief drank , €29,- inclusief 3 uur drankarrangement

bbq-strand-hoek-van-holland

Verder is het mogelijk om een gezellige Babyshower te organiseren tijdens onze populaire zondagsbrunch! Geniet van onze uitgebreide live cooking brunch waarbij onder andere onze chefs de lekkerste ei en pannenkoek gerechten vanuit onze open keuken klaarmaken. Voor de babyshower hebben wij basis versiering en een aantal lekkere zoetigheden in thema. Eigen versiering meenemen als aanvulling is natuurlijk ook mogelijk.

babyshower, strandtent, beachclub, hoek-van-holland
Gender reveal party, strandtent, hoek van holland

De strandtent Hoek van Holland voor elke groepsgrootte

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons Beach is perfect in te delen voor verschillende groepsgrootte en wensen. Zo komen we tot een exclusieve sfeer voor elke groep. Een strandfeest met diner kan tot 150 personen en een feestavond kan zonder aanpassingen al tot 500 personen. Maar ook voor kleine vieringen is two Seasons, een sfeervolle locatie aan het strand van Hoek van Holland.

 

De zwangere dame in het zonnetje

Een babyshower staat helemaal in het teken van de toekomstige mama. Zo’n feest wordt vóór de geboorte van de baby georganiseerd. Het is een dag waar de moeder nog even lekker verwend en letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet wordt door haar beste vrienden. Normaal gesproken organiseert 2 Seasons Beach het met familie en/of vriendinnen van de moeders. Meestal zijn er deze dag alleen vrouwen aanwezig, al komt steeds vaker voor dat de partner er ook bij aanwezig is.

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!