BBQ Hoek van Holland

Strand BBQ in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Je kunt bij ons met een groepen terecht voor een sfeervolle strand BBQ. Want wat is in de zomer nu lekkerder dan heerlijk op het strand eten? Een warm briesje, de zon die ondergaat in de zee, en wat zomerse muziek op de achtergrond. Samen met je vrienden en familie genieten van een goed stuk BBQ vlees maar ook vis en een drankje. Wij verzorgen alles voor de perfecte barbecue op het strand.

  • Vanaf 15 personen
  • Zelf barbecueën
  • Swing grill
bbq strandtent, hoek van holland
bbq-strand-hoek-van-holland-2

Strandtent barbecue arrangement

bbq-strand-hoek-van-holland

Een barbecue bij Beachclub 2 Seasons kan op verschillende manieren en voor diverse budgetten en wensen. De meest voorkomende barbecue is die vanaf onze BBQ op het terras.  Zo kan je gezelschap exclusief gebruik maken van onze Swing Grill BBQ buiten op het strand en een aantal gerechten in buffet vorm.  Ideaal voor elke viering met vrienden, familie of collega`s voor een bedrijfsuitje.

Mocht het weer het niet toelaten om te barbecuen dan is het alsnog gezellig in onze sfeervolle serre kan je gebruik maken van ons shared dining concept.

 

De strandtent Hoek van Holland voor elke groepsgrootte!

Beachclub 2 Seasons Beach is perfect in te delen voor verschillende groepsgrootte en wensen. Zo komen we tot een exclusieve sfeer voor elke groep. Een strandfeest met diner kan tot 150 personen en een feestavond kan zonder aanpassingen al tot 550 personen en met aanpassingen tot 2000 personen. Maar ook voor kleine vieringen is two Seasons, een sfeervolle locatie aan het strand van Hoek van Holland.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

BBQ strand met sfeer

bbq-strand-hoek-van-holland

Ons sfeervolle strandterras is ideaal voor een etentje met uw groep. Bij BBQ Hoek van Holland wordt u warm ontvangen bij onze strandtent, waarna u de hele avond met uw voeten in het zand kunt genieten. De Strand BBQ is ook te combineren met  Beach Volleybal. U heeft de hele avond de tijd om te dansen, te zwemmen, te eten en te drinken. Alleen stukken vlees en vis van de beste kwaliteit worden geserveerd op het BBQ strand van 2Seasons Beach.


We verzorgen het eten op ons BBQ strand geheel naar uw wensen. Heeft u leuke ideeën? Geef ze aan ons door. Kom van tevoren gerust even langs om samen over de avond na te denken. Zo maken we er samen een bijzondere avond van.

bbq-strand-hoek-van-holland-4
Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?

Regen? Geen probleem!

bbq-strand-hoek-van-holland

Mocht het weer te slecht zijn voor een BBQ op het strand, dan geniet u in onze gezellige serre van ons shared dining arrangement.  Dit originele arrangement is een perfect alternatief voor de Strand BBQ. Zo weet u zeker dat u bij ons terecht kunt, ook als het weer tegenvalt.

Alles mogelijk bij onze barbecue Hoek van Holland

Waar u ook vandaan komt, u kunt altijd terecht op ons BBQ strand. Barbecue Hoek van Holland is zowel met de auto als het OV goed bereikbaar. U kunt gratis parkeren op de direct gelegen aan de beach clubs. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke BBQ op het strand.

bbq-strand-hoek-van-holland-3

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!