(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

TECHNO V BEACH HOUSE

TECHNO V BEACH HOUSE

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons Beach en Techno V zorgen voor de heerlijkste beach Vibes. Geniet van onze verschillende strandbedden met unieke bites & drinks vanuit onze Beach house strandbar.  Met redelijk tot mooi weer produceren onze resident DJ`s relaxte sounds van af ons Deck.

wesselsdikkekop

Strandtent 2 Seasons tijdens strandopening

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons is tijdens het feestgedruis van de strandopening, de strandtent om even bij te komen van het dansen of om te genieten van het passerende feestpubliek. Geniet op Hemelvaart van een lekker lunch broodje of drankje op ons gezellige strandterras. Vanaf 09.00 in de ochtend zijn onze deuren al geopend voor een kop koffie met wat lekkers.

Openbaar vervoer tijdens de strandopening

bbq-strand-hoek-van-holland

Komend jaar zijn er werkzaamheden aan het treinspoor om deze om te bouwen naar een metro lijn die zal eindigen op het strand. Hierdoor zet de RET tijdens de strandopening een groot aantal bussen in ter vervanging. Bezoekers kunnen op deze manier toch zonder problemen naar Hoek van Holland strand toe reizen.

download1
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!