(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Bedrijfsuitjes strandtent Hoek van Holland

Sfeervolle bedrijfsuitjes bij strandtent 2 Seasons!

bbq-strand-hoek-van-holland

Al meerder jaren is 2 Seasons Beach de locatie in Hoek van Holland om een gezellig bedrijfsuitje of bedrijfsfeest te organiseren. Door de unieke ruimte zijn de mogelijkheden divers. Van sportieve teamactiviteiten tot een bedrijfsborrel of receptie in informele of formele zetting, alles is bijna mogelijk. Bedrijfsuitjes organiseren kan bij onze strandtent al vanaf 8 personen tot 550 personen zonder aanpassingen.  Mochten er meer bezoekers komen op uw personeelsfeest of jubileum dan kan dat tot 2000 personen.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland, strandtent
feestlocatie-hoek-van-holland

Bedrijfsuitje met kleine of grote groepen

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons is een ruime locatie. Echter kunnen wij ook voor kleinere groepen een exclusieve en intieme sfeer neerzetten. Zo is onze locatie zeer geschikt voor een verjaardag, borrel, personeelsborrel, kleiner bedrijfsuitje  of elke andere gelegenheid met een formeel of informeel karakter.

 

Bedrijfsuitjes in combinatie met een BBQ!

Wilt u een uniek bedrijfsfeest geven inclusief een diner of een strand BBQ? Ook dit is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide Live cooking BBQ buffetten waarbij onze vis en vlees gerechten vers van de bakplaat en grill naar wens worden klaargemaakt. Het is ook mogelijk een BBQ op het strand te serveren.  Na het eten is het eventueel tijd om te dansen op onze sfeervolle dansvloer! Klik hier voor al onze bedrijfsuitjes.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in de winter!

bbq-strand-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons Beach te Hoek van Holland is het gehele jaar een sfeervolle feestlocatie voor alle soorten evenementen. Juist in de winter is het ook heerlijk vertoeven in onze warme ambiance. Dit maakt strandtent 2 Seasons een strand locatie bij uitstek voor alle soorten bedrijfsuitjes rond de Kerst of Nieuwjaar. Te denken aan een Kerstborrel, nieuwsjaarsborrel of een Kerstdiner. Ook organiseren we diverse winterse teambuilding activiteiten zoals Ijsculpturen, Winterse Duinen dropping, Icekiten, Blokarten en de populaire Apres Ski Winter games.

FREE PARKING, KOSTENFREI PARKEN!

Beachclub 2 Seasons ligt aan het vernieuwde strand en boulvard van Hoek van Holland. Met uitzicht over de waterweg en zee is Hoek van Holland voor vele één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Achter het strandpaviljoen liggen de uitgestrekte duinen.  Het brede strand is uitermate geschikt voor een teambuilding activiteit en voor extreme sporten als Raften, Kitesurfen en Blokarten.

bedrijfsfeestje, bedrijfsuitje, strandtent, hoek van holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?