(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Blokarten

Blokarten in Hoek van Holland?

op aanvraag 

bbq-strand-hoek-van-holland

Een super populaire activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of personeelsfeestje op het strand is het blokarten. Blokarten is eigenlijk strandzeilen in een kart met als doel zo hard mogelijk over het strand te rijden. Een blokart is door iedereen te besturen en dus geschikt voor jong en oud, sportief of niet sportief.

Wel is professionele begeleiding belangrijk voor de veiligheid van uw gezelschap. Daarom werken wij met een verantwoordelijk evenement bureau uit Hoek van Holland.

Blokarten-strand-uitje
uitje-2seasonsbeach-hoek-van-holland

Blokarten strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Het strand van Hoek van Holland is ideaal voor de activiteit strandzeilen. Door het brede strand is er genoeg ruimte om flink vaart te maken als je durft. Voor het blokarten moet er wel rekening gehouden worden met eb en vloed waardoor niet altijd alle tijden voor deze strand activiteit mogelijk zijn.

Strandzeilen en het weer

Voor deze spectaculaire activiteit op het strand heb je natuurlijk één ding nodig: WIND
Mocht er te weinig wind staan of het uitermate slecht weer zijn dan zijn er alternatieve activiteiten mogelijk in onze warme strandtent. Neem bijvoorbeeld een gezellige cocktailworkshop of de actieve Robinsons Games.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Blokarten gevaarlijk?

bbq-strand-hoek-van-holland

Deze activiteit is niet gevaarlijk mits uw gezelschap een goede uitleg en begeleiding krijgt. Wij werken daarom met een gespecialiseerd evenementen bureau uit Hoek van Holland voor deze strand activiteit. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen

Een veel voorkomende combinatie van strandactiviteiten is die van blokarten met powerkiten (vliegeren). Zo heeft uw gezelschap de keuze tussen mega spectaculair en spectaculair en is het voor iedereen geschikt. Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties te maken tussen activiteiten.

Blokarten en diner of BBQ

Na deze activiteit is het tijd om lekker te genieten van diner of een BBQ op het strand. Wij zijn gespecialiseerd in een Live cooking diner. Hierbij maken we diverse gerechten onbeperkt en vers klaar vanuit onze open keuken. Dit is ideaal voor groepen en partijen met een informeel karakter. Mocht het weer het toelaten is het ook mogelijk om onze BBQ te huren.

blokarten-hoek-van-holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?