(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Cocktail workshop op het strand

Cocktail workshop in Hoek van Holland?

10 personen €27,50
25 personen €25,-
50 personen €22,50

bbq-strand-hoek-van-holland

Een super gezellige workshop zowel in de zomer als in de winter is onze cocktail workshop. In verschillende groepjes werk je aan de lekkerste cocktails onder begeleiding van onze cocktail shaker. Deze cocktail workshop is ideaal voor middelgrote groepen die wel wat leuks willen doen maar niet altijd sportief. Interactie, passie, lachen en teambuilding zijn de begrippen die bij deze workshop thuishoren.

cocktail workshop, strandtent, hoek-van-holland, uitje
cocktail workshop, strand, hoek-van-holland, strandtent

Cocktail workshop op het strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Bij strandtent 2 Seasons te Hoek van Holland, is het mogelijk om zowel met mooi als met slecht weer een cocktail workshop te organiseren. Mocht het mooi weer zijn dan is het desgewenst mogelijk om de cocktailworkshop op het strand te geven. Is het minder weer, dan is onze serre of onze strandtent zelfs ideaal voor deze activiteit. Kortom, een ideale activiteit voor elke weer type!

Cocktail workshop arrangement

Een veel voorkomende combinatie is de cocktail workshop aansluitend met een live cooking diner. Zo kunnen uw gasten eerst informeel tot elkaar komen alvorens ze kunnen genieten van onze diverse specialiteiten. Voor dit arrangement hanteren wij een vaste prijs. Zo weet u het totaal bedrag van te voren en komt u niet voor verassingen te staan.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een cocktail workshop in het zonnetje

bbq-strand-hoek-van-holland

Naast onze gezellige strandtent heeft Hoek van Holland nog meer te bieden. Zo vinden veel gezelschappen het al heerlijk om een strandwandeling te maken of een wandeling langs de imponerende waterweg. Veelal kunt u gratis parkeren in Hoek van Holland. Afhankelijk van de drukte kunt u zelfs  parkeren voor de Beachclub!

Een veel voorkomende combinatie van strandactiviteiten is die van blokarten met powerkiten (vliegeren). Zo heeft uw gezelschap de keuze tussen mega spectaculair en spectaculair en is het voor iedereen geschikt. Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties te maken tussen activiteiten.

Cocktailworkshop is voor iedereen

Maak samen met je groep de populaire Mojito, Sex on the Beach of een zomerse Pina Colada! Natuurlijk mag uw gezelschap de cocktails tussen door proeven of na afloop helemaal opdrinken in onze lounge banken of op het strand met eventueel een ondergaande zon en met de voetjes in het zand,. Op naar een sfeervolle dag of avond in Hoek van Holland!

cocktail workshop, zelf maken, strandtent, beachclub

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?