(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Escaperoom strandtent Hoek van holland

Escape Room strandtent Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

Op slechts 15 minuten loop afstand  van strandtent 2 Seasons Beach ligt een unieke escape room! De historische Zeetoren huisvest deze unieke escape room dicht bij het strand van Hoek van Holland. De Zeetoren is daadwerkelijk  op 11 april 1942 in gebruik genomen door de Duitsers als onderdeel van de Atlantic wall. Het thema van deze spannende escape room spreekt dan ook voor zich!

escaperoom, zeetoren, strandtent, hoek-van-holland
escaperoom-strandtent-hoek-van-holland

De Escape Room met een BBQ of diner op het strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

De escaperoom in de Zeetoren is ideaal voor bedrijfsuitjes of personeelsuitjes maar natuurlijk ook als vrijgezellenfeestje, verjaardag of teambuilding activiteit. Versla de Escape Room en geniet daarna van een heerlijke barbecue of diner bij onze gezellige strandtent. Zo beleeft u samen met uw gezelschap een dag met spanning maar ook met ultiem relaxen en genieten met de voetjes in het zand.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Voorbeeld programma Escape Room met BBQ strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

* 14.00 Ontvangst met koffie met gebak
* 14.30 Wandelen door duinen naar de Zeetoren
*  15.00 Escape Room (1 uur)
*  16.15 Wandelen door duinen naar 2 Seasons
*  16.30 Start drankarrangement
*  17.00 Start BBQ
*  19.30 Einde dag!

escaperoom, bbq, Hoek van Holland,

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?