(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Feestlocatie Hoek van Holland

Een unieke feestlocatie op Hoek van Holland strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons Beach is een sfeervolle locatie op het strand van Hoek van Holland. Al meerdere jaren zijn wij een gezellige strandlocatie voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, trouwfeest of gala eventueel in combinatie met een dinerarrangement of  een barbecue op het strand!

 

Mogelijkheden feestlocatie!

2 Seasons is zonder aanpassingen geschikt voor een strandfeest tot 550 personen. Door ons verschuifbare serre dak kunnen we snel en zonder moeite inspelen op de weersomstandigheden van het moment. Hierdoor kunt u samen met uw gezelschap optimaal genieten van het weer.  Mocht het weer toch slecht blijven, dan is onze serre alsnog gezellig door de vele haartjes en heaters! Met een vergunning zijn er feesten tot 2000 man bezoekers mogelijk.

feestlocatie-strand
feestlocatie-hoek-van-holland

Mogelijkheden feestlocatie kleine groepen

bbq-strand-hoek-van-holland

Beachclub 2 Seasons is een grote locatie. Echter kunnen wij ook voor kleinere groepen een exclusieve en intieme sfeer neerzetten. Zo is onze locatie zeer geschikt voor een verjaardag, borrel, personeelsborrel,    of elke andere gelegenheid met een formeel of informeel karakter.

 

Feest in combinatie met diner!

Wilt u een compleet strandfeest geven inclusief een diner of een strand barbecue? Ook dit is mogelijk. Wij zijn gespecialiceerd in uitgebreide Live cooking diner buffeten waarbij onze hoofdgerechten vers van de bakplaat en grill naar wens worden klaargemaakt. Wilt u liever barbecuen op het strand dan kan dat ook. Na het eten is het tijd om te dansen op onze sfeervolle dansvloer! Klik hier voor alle diner en BBQ arrangementen.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Gratis voor de deur parkeren

bbq-strand-hoek-van-holland

In geen enkele badplaats ligt de parkeerplaats zo dicht op het strand. En dan nog gratis ook! Bij 2 Seasons Beach is het vrijwel altijd mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. Mocht het voor de deur vol staan dan is er een grote parkeerplaats op 5 minuten loopafstand.

FREE PARKING, KOSTENFREI PARKEN!

Beachclub 2 Seasons ligt aan het vernieuwde strand en boulvard van Hoek van Holland. Met uitzicht over de waterweg en zee is Hoek van Holland voor vele één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Achter het strandpaviljoen liggen de uitgestrekte duinen.  Het brede strand is uitermate geschikt voor een teambuilding activiteit en voor extreme sporten als Raften, Kitesurfen en Blokarten.

feestlocatie-strand-2

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?