(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Gala op het strand

Een spetterend gala op het strand!

bbq-strand-hoek-van-holland

Steeds vaker organiseren wij de sfeervolste gala`s op Hoek van Holland strand. Door de ruime zetting van Beachclub 2 Seasons is het mogelijk om zonder aanpassingen een gala te organiseren precies op maat en tot 550 bezoekers. Hierbij is het niet eens nodig om tenten op te zetten. Een groot gedeelte van de strandtent heeft een mobiel dak waardoor we direct op het weerbeeld kunnen inspelen zonder dat u als bezoeker hier last van heeft.  Zo kunt u optimaal genieten van het weer en de omgeving van het strand.

kerstborrel, kerstdiner, gala, schoolfeest, hoek-van-holland, westland, strandtent
Gala, hoek van holland, schoolgala, schoolfeest, strandtent

Mogelijkheden gala drank afkoop bij strandtent 2 Seasons

bbq-strand-hoek-van-holland

Ieder gala-feest is uniek en er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om arrangementen.Zo is het mogelijk om vanaf een aantal personen de drankjes van de bar af te kopen. Zo kan ieder onbeperkt drinken wat hij of zij wilt zodat je als organisatie van te voren weet wat je per persoon kwijt bent. Toch is het ook mogelijk om de drankjes op nacalculatie te doen. Met nacalculatie houden wij het aantal bestelden drankjes bij en rekent de organisatie af. Een derde optie is om met munten te werken. Bezoeker kunnen dan zelf bepalen hoeveel munten ze willen kopen en kunnen deze bij de bar besteden.

 

Een walking dinner in combinatie met een knal gala-feest op het strand!


Walking dinners  gaan ideaal samen met een sfeervolle  gala ter gelegenheid van een jubileum een stijlvolle verjaardag of schoolfeest. Door de zetting met sta tafels en loungebanken  is het al snel leuk en raakt uw gezelschap met elkaar in gesprek. Tijdens of na het diner is er  ruimte om te dansen op onze gezellige dansvloer. Strandtent 2 Seasons kan desgewenst een DJ boeken of andere soorten entertainment. Zelf entertainment aan brengen is natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een unieke feestlocatie op het strand door ons verschuifbare dak!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons Beach is zeer geschikt voor kleine vieringen met een intieme sfeer, maar ook voor partijen tot 550 bezoekers zonder aanpassingen! Door de opstelling kunnen wij ten aller tijden de ultieme zetting creëren voor uw groep en gezelschap. Daarnaast heeft onze gezellige serre een verschuifbaar dak waardoor u optimaal kunt genieten van weer.

 

Slecht weer, geen probleem!
Helaas is het wel is slecht weer in Nederland. Echter is 2 Seasons Beach dan nog altijd  gezellig door de vele haartjes en heaters en daardoor zijn sfeervolle ambiance. Hierdoor valt uw evenement of bedrijfsfeest nooit in het water!

Strandtent, feestlocatie, hoek van holland, strand
Schoolfeest, gala, strandtent, hoek-van-holland, westland

Ons zonnige strandterras in Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons beschikt over een groot strandterras met diverse lounge sets en gezellige hoekjes.Mocht het weer het toelaten dan kunnen wij desgewenst een gedeelte op het terras of op het strand reserveren voor u en uw gezelschap.  Zo kunt u samen met vrienden, familie of collega`s genieten van ons walking dinner arrangement met de voetjes in het zand!

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Wij beantwoorden al je vragen!