(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Haka Workshop

Haka experience workshop in Hoek van Holland!

vanaf 25,-

bbq-strand-hoek-van-holland

Een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de Haka van onze geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst.

Bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsdag of een jubileumuitje? Met deze workshop hebben jullie het ultieme teambuilding uitje. Vorm samen met uw collega´s, vrienden of familieleden een echte team met de krachtige dans.

haka workshop strand, hoek van holland
haka workshop strand

Informatie over de Haka

bbq-strand-hoek-van-holland

Deze dans is een traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland. Vlak voor een gevecht werd de dans uitgevoerd om de band in de groep te versterken en mentaal voor te bereiden voor het gevecht. Tegenwoordig wordt deze krijgsdans uitgevoerd tijdens Maori ceremonies en vieringen. Het All Blacks rugbyteam van Nieuw-Zeeland staat bekend om hun imponerende dans vlak voor een wedstrijd. Door de dans op het veld te doen, worden de tegenstanders geïmponeerd, versterkt de teamspirit en worden de teamleden een echte team en krijgen ze kracht van elkaar.

Het doel van de deze workshop is om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en leiderschap te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen tonen jullie kracht en energie uit. Wij bieden u 2 soorten Haka workshops aan, zo is er altijd een Haka workshop die bij jullie past!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Programma Haka

bbq-strand-hoek-van-holland

De introductie belevenis

Een workshop van een uur om jullie te introduceren aan deze Nieuw-Zeelandse dans. Jullie worden verrast met een krijgsdans van onze instructeurs waarna jullie een uitleg krijgen over Haka. Jullie leren de basistechnieken en creëren jullie eigen Haka dans.

De authentieke belevenis

De authentieke belevenis is een uitgebreide workshop van ongeveer 3 uur waarbij jullie niet alleen de basis  maar ook jullie eigen tekst en dans maken. Jullie creëren een hele dans waarbij leiderschap wordt ontwikkeld en teambuilding wordt aangemoedigd.

haka workshop strandtent

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?