(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Oorlogswinteruitje

Orgineel winter uitje in Hoek van Holland!

vanaf 32,50 

bbq-strand-hoek-van-holland

Oorlogswinter is een spannend winteruitje die zich afspeelt in de Duinen van Hoek van Holland. Geschikt voor elk personeelsfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Dit winterse uitje staat in het teken van teambuilding, leiderschap, creativiteit en competitie gecombineerd met historie. Maar natuurlijk gaat het vooral om veel plezier hebben!

winteruitje oorlogswinter

Winteruitje Hoek van Holland strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Het strand en de duin omgeving is in de winter prachtig en leent zich uitstekend voor buiten activiteiten. De activiteit oorlogswinter speelt hier interactief op in.

Samen met jou team zit je in het verzet. Het is aan jullie de taak om de Britse piloot Jack op te sporen voor dat het te laat is. Je kan Jack alleen vinden door de opdrachten stap voor stap via de IPAD goed uit te voeren!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Oorlogswinter in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Dit spannende buiten spel is gebasseerd naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw.  Het spel is zeer geschikt voor groepen die naast de fun ook nog willen leren over de historie van Nederland tijdens WOII. Geef antwoord op vragen als, wie waren de Helden in de oorlog, of op welk adres zat Anne Frank ondergedoken. Of wat was nou precies de februari staking?

Ga samen met jou gezelschap door de duinen op stap om de piloot op te sporen. Maar pas op,. de andere teams kunnen je saboteren.

winteruitje strand

Spel met Ipad

bbq-strand-hoek-van-holland

Voor Oorlogswinter krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om Jack op te sporen. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

  Programma voorbeeld

  bbq-strand-hoek-van-holland

  Om een idee te krijgen hoe uw eigen Oorlogswinter eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

   

  Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

  • 13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)

  • 14.00 uur     Ontvangst deelnemers

  • 14.30 uur     Uitleg programma Oorlogswinter

  • 14.45 uur     Teams zijn op pad

  • 17.00 uur     Teams gaan met aanwijzing op zoek naar Jack

  • 17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!

  • 18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)

   

  winteruitje strandtent
  Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?