(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Raften in Hoek van Holland!

Raften en kajakken

bbq-strand-hoek-van-holland

Met familie, vrienden of collega`s de woeste zee van Hoek van Holland trotseren in een raft?  Het is mogelijk bij strandtent 2 Seasons Beach.

 

Samen met jouw gezelschap arriveer je in onze sfeervolle ambiance op ons strand terras of in onze gezellige serre.  Afhankelijk van het weer staan de haardjes en heaters aan. Hier kunnen jullie je opmaken voor het bijzondere raften spektakel. Van het evenementen bureau krijgen jullie een wetsuit, helm en uiteraard een pedel.

Brandingraften 
Als alle instructies duidelijk zijn stappen jullie in een raft van 6, 8 of 12 personen. De moeilijkheidsgraad is afhankelijk van het weer. Onze ervaren instructeur maakt  er altijd een onvergetelijke beleving van die jullie nog lang zullen koesteren.

raften, hoek van holland
teambuilding, raften, hoek van holland

Bedrijfsuitje, familie groep of vrijgezellen feest.

bbq-strand-hoek-van-holland

Teambuilding strand raften
Raften is een sportieve activiteit die perfect aansluit op de teambuilding of een personeelsuitje. Zonder teamwork geen kans om door de branding te raken. Dus kom op en peddelen!

Lekker opwarmen in strandtent 2 Seasons
Na al deze inspanning is het tijd om heerlijk en voldaan op te warmen in de gezellige serre van onze Beachclub. Dit kan uiteraard in combinatie met een borrel, BBQ arrangement of andere diner vorm. Na het raften is het ook mogelijk om een aansluitende (binnen) activiteit te combineren. Bijvoorbeeld met een cocktail workshop. 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in de winter!

bbq-strand-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons Beach te Hoek van Holland is het gehele jaar een sfeervolle feestlocatie voor alle soorten evenementen. Juist in de winter is het  heerlijk vertoeven in onze warme ambiance. Dit maakt strandtent 2 Seasons een strand locatie bij uitstek voor alle soorten bedrijfsuitjes rond de Kerst of Nieuwjaar. Te denken aan een Kerstborrel, nieuwsjaarsborrel of een Kerstdiner. Ook organiseren we diverse winterse teambuilding activiteiten zoals Ijsculpturen, Winterse Duinen dropping, Icekiten, Blokarten en de populaire Apres Ski Winter games.

FREE PARKING, KOSTENFREI PARKEN!

Beachclub 2 Seasons ligt aan het vernieuwde strand en boulvard van Hoek van Holland. Met uitzicht over de waterweg en zee is Hoek van Holland voor vele één van de mooiste badplaatsen van Nederland. Achter het strandpaviljoen liggen de uitgestrekte duinen.

bedrijfsfeestje, bedrijfsuitje, strandtent, hoek van holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?