(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');
 

Golfsurfen

Golfsurfen op het hoekse strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Iedereen kan surfen! Ben je tussen de 5 en 105 jaar oud? Dan voldoe je aan alle voorwaarden om een topdag bij De Surfschool te beleven! Voor je het weet berijd jij je eerste golf. En heb je die golf eenmaal bedwongen? Tja, dan kunnen wij niet voorkomen dat je verslaafd raakt aan deze supergezonde, maar vooral spectaculaire, manier van bewegen.

We willen jou graag helpen met je eerste stappen op een surfboard, bodyboard of supboard. Genoeg gesurfd? We hebben ook zandboards om de duinen af te glijden of skateboards om door de duinen te steppen.

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?