(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Teambuilding Hoek van Holland

Expeditie Robinson in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Een nog altijd zeer populaire teambuilding activiteit op het strand, zijn de Robinson Games! Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, een familiedag of zomaar een dag met vrienden.  Compleet met materialen van bamboe en kokosnoten!

Teambuilding Hoek van Holland

Met verschillende expeditie Robinson materialen, testen wij jullie snelheid, behendigheid, en natuurlijk creativiteit in verschillende spectaculaire onderdelen. Daarbij is teamwork een must! Ook effectief leidinggeven speelt een rol. Kortom, de Robinson Games zijn ideaal als teambuilding activiteit op het strand!

teambuilding, hoek-van-holland, strandtent
teambuilding-expeditie-robinson

Teambuilding en lekker eten

bbq-strand-hoek-van-holland

Na al die inspanningen is het natuurlijk extra lekker om te ontspannen bij onze sfeervolle strandtent en te genieten van onze specialiteiten. Geniet van een lunch,  BBQ, live cooking diner of een borrel met lekkere hapjes en met de voetjes in het zand of op ons gezellige terras.

Robinson en diner Hoek van Holland

Een populaire combinatie is  de Robinson Games met aansluitend een live cooking diner waarbij uw gezelschap onbeperkt kan genieten van onze vlees en visgerechten. Ons live cooking diner heeft een informele zetting waarbij onze chefs de lekkerste gerechten voor u klaarmaken vanuit onze open keuken.

Robinson en BBQ strand

Naast het live cooking diner is het ook mogelijk om onze BBQ te huren.  Zo kunt u nog meer genieten van het strand van Hoek van Holland. Mocht het slecht weer zijn dan kunt u alsnog gebruik maken van ons live cooking diner in onze gezellige serre met de vele haartjes en heaters.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Onderdelen van de Robinson games

bbq-strand-hoek-van-holland

Compleet in Robinson thema zijn de onderdelen zoals:

  • ❂ De kokosrally
  • ❂ De bekende evenwichtsproef
  • ❂ De wandelende bamboe constructie
  • ❂ En nog veel meer!

De opdrachten waarbij er als team punten gehaald moeten worden. Ultieme proeven om alle teams tot het uiterst te testen. Aansluitend volgt een spannende eilandraad!

Eilandraad Robinson Games

Na de Robinson opdrachten komen alle teams bij elkaar voor de eilandraad. Tijdens deze eilandraad strijden de twee teams met de meeste punten nog één keer in een bloedstollende finale, waarbij het draait om teambuilding, intelligentie en snelheid!

teambuilding-robinson-hoek-van-holland
Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?
teambuilding, vergadering, strandtent

Teambuilding en vergadering

bbq-strand-hoek-van-holland

Strandtent 2 Seasons heeft ook diverse mogelijkheden om te vergaderen of een brainstorm sessie te houden. Dit kan plenair of los in groepjes. Veel voorkomend is een combinatie tussen een vergadering met lunch en daarna een leuke strand  activiteit of andersom. Afhankelijk van de dag hebben we ruimte voor congressen tot 120 personen. Maar ook voor kleine vergaderingen is onze Beachclub ideaal!

Onze event partners!

bbq-strand-hoek-van-holland

Zowel voor u als voor ons is het van groot belang dat uw gezelschap een fantastische dag beleeft. Daarom werken wij op het gebied van strand activiteiten samen met 2 betrouwbare partijen. Dit zijn het evenementenbureau Be Shore uit Hoek van Holland, en Monster Events uit Amsterdam.

beshore-strandtent-hoek-van-holland-teambuilding

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!