(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Trouwen strand hoek van holland trouwlocatie

Trouwen op strand, trouwlocatie Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Rotterdam te Hoek van Holland. Vanaf 2016 is het mogelijk om bij ons met de voetjes in het zand te trouwen! Indien het weer het niet toelaat dan is er binnen in onze sfeervolle strandtent een geschikt alternatief en staat de serre exclusief tot jullie beschikking zodat jullie belangrijkste dag niet in het water kan vallen!

 

 

Trouwen op het strand

 

Trouwen op het strand is steeds populairder en kan tegenwoordig tot aan de vloedlijn! Wanneer je bij onze strandtent wilt trouwen dan is het belangrijk dat je ook contact opneemt en een afspraak maak met de gemeente Rotterdam. Neem ook zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken naar jullie gewenste datum en of deze nog beschikbaar is.

trouwen-strand-hoek-van-holland
trouwen, hoek van holland

Een complete bruiloft op onze trouwlocatie!

bbq-strand-hoek-van-holland

Wij verzorgen graag uw complete trouwfeest of bruiloft op onze trouwlocatie in Hoek van Holland of één van de volgende onderdelen:  Van een ceremonie op het strand in thema, presentatie van de bruidstaart met Prosecco om te toasten , lunch of brunch buffet, receptie, een heerlijke barbecue, walking dinner  of een live cooking diner met aansluitend een spectaculaire feestavond in de strandtent!

Onze sfeervolle strandtent

Door de ruimtelijke opzet zijn er vele intieme mogelijkheden te creëren. Door middel van afscheidingen kunnen we onze strandtent sfeervol indelen aan de hand van het aantal gasten. Afhankelijk van de dag, aantal gasten en het dagdeel is het ook mogelijk om de trouwlocatie strand exclusief te boeken.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Trouwen op een sfeervolle trouwlocatie!

bbq-strand-hoek-van-holland

Bij ons trouwen is in vele opzichten uniek. Zo heeft onze trouwlocatie een verschuifbare serre dak waardoor we snel op de veranderlijke weersomstandigheden kunnen inspelen. Uw gezelschap kan dan optimaal genieten van het weer. Mocht het dan toch gaan regenen is het alsnog gezellig door de vele haartjes en heaters en de warme ambiance van onze trouwlocatie op het strand.

Een origineel Huwelijkscadeau ! 

Beachclub 2 Seasons heeft diverse bruiloften mogen hosten. Hierdoor hebben wij leuke ideeën zien langs komen. Een fantastisch huwelijkscadeau is bijvoorbeeld het laten schilderen van jullie schilderij tijdens het huwelijk! Kijk voor meer informatie op Huwelijks-cadeau.nl

trouwfeest, diner, buffet, strandtent, hoek van holland

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

    Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?