(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Vergaderen Hoek van Holland

Vergaderen op het strand

bbq-strand-hoek-van-holland

Genieten van het prachtige Noordzeestrand en ook nog eens productief zijn? Kies dan om te vergaderen op het strand. Bij 2 Seasons Beach beschikken we niet alleen over een prachtig uitzicht, maar ook alle faciliteiten die deze vergaderlocatie uniek maakt. Het hele jaar door kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke arrangementen en kies voor vergaderlocatie strand.

 

Flexibel vergaderen op het strand

Zelden zult u zo genieten van een vergadering op het strand. De vrijheid, de frisse lucht en onze passie om alles tot in de puntjes voor u te regelen op deze geweldige vergader locatie. Strand staat synoniem voor vrijheid, avontuur en luxe. Dat willen wij graag met u delen. Graag tot ziens op onze unieke locatie!

Vergaderen-hoek-van-holland
vergaderen, strandtent, hoek van holland,

Met je voeten in het zand

bbq-strand-hoek-van-holland

Als u kiest om te vergaderen op het strand zult u merken dat de productiviteit omhoog zal gaan. Als een vergadering even vastloopt kun u er voor kiezen om even van de frisse zeelucht te genieten of heerlijk uit te waaien op het prachtige zandstrand. Tijdens de vergadering kunt u gebruik van de volgende faciliteiten: Snel wifi, flip-over, beamer, bloknoten en pennen. Deze zijn bij 2 Seasons Beach kosteloos te gebruiken tijdens het vergaderen op het strand.

 

Vergaderlocatie Hoek van Holland

2 Seasons Beach is gelegen in Hoek van Holland in de provincie Zuid-Holland en ligt pal onder aan de duinen. Met de auto is de locatie gemakkelijk te bereiken en we beschikken over genoeg parkeerruimte, direct aan het strand. Dit betekent dat u gratis kunt parkeren voor de deur!

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Vergaderen met lunch of diner bij onze strandtent!

bbq-strand-hoek-van-holland

Bij strandtent 2 Seasons is bijna alles mogelijk in combinatie met een vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een lunch buffet, diner of alleen een  gezellige borrel achteraf. Vaak komt een vergadering op het strand ook met een teambuilding activiteit zoals de populaire Robinson Games. Kortom, bijna alles is mogelijk. Neem contact op en geef je wensen door en we maken een offerte op maat.

Vergaderen-hoek-van-holland

Flexibel vergaderen op het strand

bbq-strand-hoek-van-holland

U kunt kiezen uit diverse vergader arrangementen. Als u in de middag een vergaderlocatie Hoek van Holland nodig heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een dagdeel van vier uur met tafelwater, koffie, thee, een heerlijke lunch en verse jus d’orange. Wilt u er gelijk een leuke avond van maken, dan kunt u dit uitbreiden met een fantastisch diner inclusief drie uur binnenlands gedistilleerde dranken. Bij 2 Season Beach zijn we heel flexibel dus wanneer u een aangepast arrangement wilt tijdens het vergaderen op het strand, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en kies voor de vergaderlocatie strand.

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!