(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Walking dinner hoek van holland

Een Walking dinner bij onze strandtent in Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Een walking diner is voor veel gezelschappen en vieringen ideaal. Zo kom je namelijk met meer personen in contact. Ondertussen kunt u proeven van heerlijke hapjes en bites die vanuit onze open keuken uitgeserveerd worden.  Drankjes kunnen bij onze kelners en bij de bar besteld worden. Onze serre heeft een verschuifbaar dak zodat we snel op het weer kunnen inspelen. Zo kunt u samen met uw gezelschap optimaal van de zon genieten onder het genot van een koud drankje. Mede hierdoor is 2 Seasons Hoek van Holland de ideale strandtent voor een fantastische avond op het strand!

Walking dinner, beachclub, hoek van holland
Walking dinner, strandtent, Hoek van Holland

De heerlijkste walking dinner Bites in verschillende thema`s!

bbq-strand-hoek-van-holland

Een walking dinner kan voor elke gelegenheid en voor verschillende groepsgrootte.Bij onze strandtent is een walking dinner in veel gevallen al mogelijk vanaf 30 tot maar liefst 550 personen!  Wij kunnen in samen spraak diverse thema`s presenteren zoals bijvoorbeeld Spaans of Japans.  Zo kunnen uw gasten genieten van diverse gerechten. Een walking dinner is bij ons samen te stellen naar bijna elk budget.

Voorbeeld thema`s 
– Internationaal
– Spaans
– Mediterraans 
– Japans
– Italiaans

 

Een walking dinner in combinatie met een sfeervol feest op het strand!


Lopende diners gaan ideaal samen met een gezellige feestavond ter gelegenheid van een bedrijfsfeest maar ook trouwfeesten. Door de informele zetting is het al snel leuk en raakt uw gezelschap met elkaar in gesprek. Tijdens of na het diner is er eventueel ruimte om te dansen op onze ongedwongen dansvloer. Strandtent 2 Seasons kan desgewenst een DJ verzorgen of andere soorten entertainment. Zelf entertainment aan brengen is natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Een unieke feestlocatie op het strand door ons verschuifbare dak!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons Beach is zeer geschikt voor kleine vieringen met een intieme sfeer, maar ook voor partijen tot 550 bezoekers zonder aanpassingen! Door de opstelling kunnen wij ten aller tijden de ultieme zetting creëren voor uw groep en gezelschap. Daarnaast heeft onze gezellige serre een verschuifbaar dak waardoor u optimaal kunt genieten van weer.

 

Slecht weer, geen probleem!
Helaas is het wel is slecht weer in Nederland. Echter is 2 Seasons Beach dan nog altijd  gezellig door de vele haartjes en heaters en daardoor zijn sfeervolle ambiance. Hierdoor valt uw evenement of bedrijfsfeest nooit in het water!

Strandtent, feestlocatie, hoek van holland, strand
Walking dinner, strandtent, Hoek van Holland

Ons zonnige strandterras in Hoek van Holland!

bbq-strand-hoek-van-holland

2 Seasons beschikt over een groot strandterras met diverse lounge sets en gezellige hoekjes. Mocht het weer het toelaten dan kunnen wij desgewenst een gedeelte op het terras of op het strand reserveren voor u en uw gezelschap.  Zo kunt u samen met vrienden, familie of collega`s genieten van ons walking dinner arrangement met de voetjes in het zand!

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?
Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Wij beantwoorden al je vragen!