Solex tocht Westland Hoek van Holland

Prachtig duurzame solex tocht!

bbq-strand-hoek-van-holland

Eén van onze favorieten activiteit is de Solex tocht door de omgeving van Hoek van Holland en het Westland. Wij hebben meerdere routes uitgestippeld maar het is ook mogelijk op vrij te rijden.

Solex tochten
Wij hebben een 3  tal leuke tochten uitgezet  die zowel in de zomer als in de winter prachtig zijn. De duin, strand omgeving is ideaal om in rond te toeren in de open lucht. Een heerlijke frisse activiteit om lekker uit te waaien met vrienden, familie of collega s. Deze brommers zijn ook nog is elektrisch dus is jullie uitje ook nog is maatschappelijk verantwoord!

Voor wie? 
Deze activiteit is voor iedereen geschikt met minimaal een scooterrijbewijs.  Iedereen die wil genieten van de natuurlijke omgeving,  van de machtige waterweg of van het groene Westland.

solex tocht hoek van holland
solex tocht maeslandkering

Solex tocht Maeslantkering Hoek van Holland

bbq-strand-hoek-van-holland

Tocht naar de Maeslantkering
De sterkste verdediger van ons lage land is toch wel de Maeslantkering. Zonder dit prachtige bouwwerk zouden grote gebieden van Nederland onder water staan. Toch weten veel mensen nog steeds niet hoe deze immense constructie werkt. Met de solex brommer tocht rijd je langs de waterweg naar dit gebouw om vervolgens daar een rondleiding bij te wonen. Super interessant voor jong en oud!

De Westlandse druif

bbq-strand-hoek-van-holland

Het Westland kent veel trotse bedrijvigheid in de Tuinbouw. Op een 25 minuten rijden door de omgeving kom je bij het prachtige bedrijf de Westlandse druif. Hier vertellen ze veel enthousiasme over de succesvolle druiven teelt in de regio. Vele interessante feitjes en anekdotes komen tijdens deze rondleiding aan het licht.

De Westlandse druif beschikt ook nog over een klein museum met veel historie over de hoogtij dagen van de druiven teelt in het Westland. Absoluut een leuke combinatie met de solex tocht!

Solex tocht Westlandse druif
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!
solex bunker tocht hoek van holland

Solex bunker tocht

bbq-strand-hoek-van-holland

De regio Hoek van Holland kent een grote geschiedenis als het gaat om de 2de wereld oorlog. In de duinen en langs de waterweg zijn nog vele bunkers bewaard gebleven. Combineer het plezier van het solex rijden met belangrijke historie langs de route.

Klik hier voor 360 view

Klik hier voor 360 view

Vraag hier je offerte aan!

Ben je benieuwd welke arrangementen wij nog meer aanbieden?