(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-TSCZK2F'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-41964869-2', 'auto'); ga('create', 'UA-63304092-4', 'auto', {'name': 'NieuweTracker'}); ga('send', 'pageview'); //ga('NieuweTracker.send', 'pageview');

Winteruitje Hoek van Holland

winteractiviteit, strandtent, ijssculpturen, hoek van holland

IJSSCULPTUREN

bbq-strand-hoek-van-holland

Een bijzonder winteruitje vind je deze winter bij strandtent 2 Seasons Hoek van Holland.
Bij binnenkomst kunt u geniet van een heerlijk kop warme chocolademelk of glühwein. (Koffie, thee of iets fris kan natuurlijk ook)

winteruitje, strandtent, icekiten, hoek van holland

ICEKITEN

bbq-strand-hoek-van-holland

Speciaal voor de winter hebben wij ons ice kite programma samengesteld. Natuurlijk beginnen we de dag met een gezellig ontvangst bij 2 Seasons. Daarna is het jullie beurt, dus warme kleren aan, mutsen op, handschoenen aan en op naar het strand!

cocktail-workshop-hoek-van-holland

COCKTAIL WORKSHOP

 €19,- pp

bbq-strand-hoek-van-holland

Een super gezellige workshop is het cocktail maken. Shake je eigen cocktail! Natuurlijk moet je als cocktail shaker al je cocktails proeven! Deze workshop is ook ideaal in de winter.

kerstborrel, nieuwjaarsborrel, strandtent, receptie

NIEUWJAARSBORREL

Op aanvraag

bbq-strand-hoek-van-holland

Door de warme ambiance is 2 Seasons ook de ideale beachclub voor een fantastische Nieuwjaarsborrel onder het genot van Fingerfood en een drankje!

Winterbbq, strandtent, hoek van holland

WINTER BBQ

€42,50 incl.  3 uur drankarrangement
bbq-strand-hoek-van-holland

Op het strand met een Gluhwein in de hand en uitzicht over zee en waterweg dicht bij de vuurton grillen wij de lekkerste vleesgerechten.

winteruitje, strandtent, apres ski

APRES SKI SPELEN

Op aanvraag

bbq-strand-hoek-van-holland

Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams!

Winteruitje, Gps tocht, hoek van holland, strandtent

BLOKARTEN

Op aanvraag

bbq-strand-hoek-van-holland

Een super populaire activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of personeelsfeestje op het strand is het blokarten. Blokarten is eigenlijk strandzeilen in een kart met als doel zo hard mogelijk over het strand te rijden

bbq-strand-hoek-van-holland-2

BBQ STRAND

Op aanvraag

bbq-strand-hoek-van-holland

U kunt bij ons met een groepen terecht voor een strand BBQ. Want wat is in de zomer nu lekkerder dan heerlijk op het strand eten?Een warm briesje, de zon die ondergaat in de zee, en wat zomerse muziek op de achtergrond.